Avalon Fetish

Velg Underkategori:

Vis: Liste / Ruter
Vis:
Sorter etter:
Avalon - BEHEMOTH - Bullwhip heavy handle, Sort og rød  1,5 m
AVALON - 1,5M BULLWHIP Bullwhip med snert. Hele bullwhipen er laget i flettet lær. Håndtaket er tungt å masstivt.   OM VÅR AVALON-SERIE Vi ønsker å levere BDSM- og fetishprodukter av høy kvalitet, men til en overkommelig pris. Vi opp..
1 295,-
Avalon - CAELIA - Spencer åpen paddle - Brun og sort
Paddle i tykt lær med åpning slik at den kjenns godt i kantene på både yttersiden og innsiden. Spesifikasjoner Lengde: 30,5 cm Bredde: 5 cm Materiale: Lær Laget i Avalons Kvalitetslær. ..
295,-
Avalon - CONTROL - Ekstra brede håndcuffs sort og rød
AVALON - HÅNDCUFFS Nydelige brede cuffs med god polstring på innsiden og matt lær på utsiden. Cuffsene har to spenner for justering og har to D-ringer på hver cuffs for feste av kroker og lenker.   OM VÅR AVALON-SERIE Vi ønsker &arin..
725,-
Avalon - CYCLOPS - Sort  Loop pisk i lær
Pisk med loop i lær for å treffe et større område. Fast og hardt lær.   Total lengde: ca. 38 cm Lengde fra håndtak: ca. 27 cm Materiale: Lær   ..
1 195,-
Avalon - EXECUTE - Bøddelmaske
AVALON - MASKE Bøddelmaske i mykt lær med snøring bak.   OM VÅR AVALON-SERIE Vi ønsker å levere BDSM- og fetishprodukter av høy kvalitet, men til en overkommelig pris. Vi opplever at de fleste produkter på markedet frem til i ..
1 195,-
Avalon - GUILTY - Penis og pung harness - Sort
AVALON - HARNESS Harness med spenner og stropper for å holde penis på plass, selen har også hull til pungen. Harnessen er sal-lær og har spenner for enkel tilpassing.   OM VÅR AVALON-SERIE Vi ønsker å levere BDSM- og fetishprodukter..
1 749,-
Avalon - GUINEVERE- Collar med nagler og røde stener  - Sort
AVALON - COLLAR MED NAGLER OG RØDE STENER Collaret har to rader med spisse nagler og røde stener i midten. Collaret er litt polstret på innsiden for komfort og det kan lett justeres med spenner.   OM VÅR AVALON-SERIE Vi ønsker å levere B..
449,-
Avalon - I NEED YOU - Collar Princess - Sort
AVALON - PRINCESS COLLAR Collar i lær med PRINCESS preget i rødt. Collaret er polstret på innsiden for komfort og kan lett justeres med spenner. Passer omkrets opptil ca. 41 cm.   OM VÅR AVALON-SERIE Vi ønsker å levere BDSM- og fetish..
395,-
Avalon - Paddle Slave - Nagler
AVALON - SLAVE PADDLE Paddle i kraftig lær med BITCH i nagler.   OM VÅR AVALON-SERIE Vi ønsker å levere BDSM- og fetishprodukter av høy kvalitet, men til en overkommelig pris. Vi opplever at de fleste produkter på markedet frem til i dag, en..
349,-
Avalon - PERCIVAL - Paddle med håndform og dråpeformet håndtak  - Rød
AVALON - PADDLE Paddle med sal-lær kuttet slik at den får en håndform. Metallhåndtaket er dråpeformet.   OM VÅR AVALON-SERIE Vi ønsker å levere BDSM- og fetishprodukter av høy kvalitet, men til en overkommelig pris. Vi op..
975,-
Avalon - PERCIVAL - Paddle med håndform og dråpeformet håndtak - Sort
AVALON - PADDLE Paddle med sal-lær kuttet slik at den får en håndform. Metallhåndtaket er dråpeformet.   OM VÅR AVALON-SERIE Vi ønsker å levere BDSM- og fetishprodukter av høy kvalitet, men til en overkommelig pris. Vi op..
975,-
Avalon - SHIELD - Paddle i tre med nagler - Rød
AVALON SHIELD - PADDLE I TRE MED NAGLER Paddle i tre med nagler. På den ene siden er det tre og på den andre siden er det hardt lær og nagler.   OM VÅR AVALON-SERIE Vi ønsker å levere BDSM- og fetishprodukter av høy kvalitet, men til e..
625,-
Gelico © 2018