Body Harness

Vis: Liste / Ruter
Vis:
Sorter etter:
Rimba - Leather Body Harness
Stringbody i lær med spenner og trykk-knapper. Onesize, reguleres med strikk. ..
795,-
Rimba - Leather Body Harness m/spenner
Stringbody i lær med ringer. Onesize, reguleres med spenner. ..
595,-
Rimba - Lær Harness
Domina eller underdanig. Dette er en harness i lær soml garantert vil sette fantasiene i sving. Bikini harness med justerbare remmer slik at du kan tilpasse den slik du ønsker den. Utrolig pirrende og mystisk. ..
449,-
Avalon - GUILTY - Penis og pung harness - Sort
AVALON - HARNESS Harness med spenner og stropper for å holde penis på plass, selen har også hull til pungen. Harnessen er sal-lær og har spenner for enkel tilpassing.   OM VÅR AVALON-SERIE Vi ønsker å levere BDSM- og fetishprodukter..
1 749,-
Mr. B - Harness i lær sort og rød
Harness med D-ringer for feste av bånd osv. Selen er justerbar for å passe de fleste. Alle stroppene er bekled med mykere skinn på kantene som gjør selen mer behagelig. Materiale: 100% lær ..
1 595,-
Ouch! Andonis High Halter - Harness
Denne nydelige harnessen vil få deg til å se meget   maskulin ut. Den har 4 lærstropper som går sammen i en stor O-ring på   fram og baksiden. Du kan lett justere harnessen med spenner. Harnessen er laget i nydelig og elegant kunstlær. One ..
349,-
Ouch! Andres - Masculine Masterpiece - Harness
Denne nydelige harnessen vil få deg til å se meget   maskulin ut. Den har lærstropper som går over skuldrene, over og under brystet, og sammen i to O-ringer på framsiden og baksiden. Du kan lett justere harnessen med spenner. Harnessen er laget i nydelig ..
395,-
Ouch! Angela - Strappy Silver Chain
Nydelig sett i kjetting og lær i to deler. Settet kan lett justeres med spenner og knapper. One size Laget i nydelig og behagelig kunstlær. NB! Brysttapen er ikke inkl. ..
395,-
Ouch! Costas - Solid Structure 2- Harness
Denne nydelige harnessen vil få deg til å se meget   maskulin ut. Den har 6 lærstropper som går over skuldrene og sammen i en lærstropp med en stor O-ring på framsiden og baksiden. Du kan lett justere harnessen med spenner. Harnessen er laget i ny..
375,-
Rimba - Body Harness i Lær med Penisring
Body harness kroppsseler i lær, med penisring Ø 40 mm og 50 mm: en for å ha rundt pungen og en rundt skaftet. Selene er justerbare med spenner, og passer derfor de fleste. ..
895,-
Rimba - Metall BH - Harness
Denne metall BHen med ringer kan justeres både rundt livet og avstanden mellom brystene. Ringene har en diameter på 10 cm. Materiale: Metall og Lær Størrelse: Justerbar   ..
375,-
Gelico © 2018