Gags

Vis: Liste / Ruter
Vis:
Sorter etter:
BQS - Munngag metall med gummibelegg
Munngag i metall med gummi belegg for bedre komfort. Gagen kan justeres og når den er plassert trenger den ikke reimer. Laget av rustfritt stål   ..
449,-
FF Extreme - Interchangeable Gag
Dette er det mest ultimate gag utstyr vi har sett. Ta rollespill innen BDSM til en ny dimensjon. Denne 3-in-1 gag settet inneholder en hode lærreim med 3 ulike munnstykker , en tynn metallenke gag, en solid lær muzzle med myk gag innover og en åpen-munn lær med åpning som måler 50 mm i høude ..
395,-
FF Extreme - Spider Gag
Når ikke vid-åpen er godt nok..., Fetish Fantasy Extreme Spider Gag vil få gjort jobben. Denne ekstreme gagen er laget med en stålring med 4 kroker utover. Disse hindrer at munnen kan lukkes, slik at du kan putte hva du vil inn i munnen. Diameter på ringen er 40 mm. Laget med justerbar læ..
249,-
FF Series - Ballgag med dong
Kinky ballgag med dong. En behagelig, rund gag for din underdanige, og en fast, tynn dong for nær og personlig in-your-face nytelse. Dongen er kurvet for g-punktsstimulering eller prostatastimulering, og stroppene justeres enkelt til å passe de fleste størrelser. Se produktvideo: ..
175,-
FF Series - Deluxe Ball Gag med Dong
Deluxe ball gag med realistisk sort dong på utsiden av lærmunnstykket, og en ball på innsiden. fordoble din glede og din fornøyelse. Seletøyet i lær går rundt hodet på din slave, og kan også låses med medfølgende lås og..
325,-
FF Series - O-ring gag med brystklyper
O-ring gag me diameter på 4 cm. Festes rundt hodet med regulerbart lærbelte. Klypekjedene er på 26 cm inkludert selve klypen. Følger med gratis øyebind. NB! Bekledningen på bildet er ikke inkludert - kun o-ring og brystklyper. Se produktvideo: ..
249,-
FF Series - Ultimate Fantasy Kit
Den ultimate godtepose! Bag med alt man kan ønske seg; øyemaske, opplåsbar stillingspute, kilefjær, cuffs m/sugekopp, liten cat O' nine pisk, cuffs, "on-the-go" nøkkelring til å låse bagen og med glidemiddel, 2 x vokslys, gag, bondagesett til senga, bondagetape, glidemiddel, vanntett minivibrator..
1 495,-
Gummi Gag enkel
La din slave / slavinne ta sin straff som fortjent. Enkel gummigag i tøff utførelse som gjør jobben! ..
175,-
Mr. B - O-ring gag
En gummi bestrøket ring (indre diameter 40 mm) som vil holde din partners munn åpen. God kvalitet i lær. Lengde: 53 cm. Justerbar fra Ø: 12 til Ø: 18...
479,-
Rimba - Gag i rosa lær
Glamorøs og lukseriøs gag. Laget i det fineste lær og med fine detaljer i sølvmettal og gagbag i hygenisk silikonmatriale. Farge: svart/rosa. Lengde: 56 cm, Stillbar fra 15 cm til 21 cm i diameter...
295,-
Rimba - Gag i sort lær
Glamorøs og lukseriøs gag. Laget i det fineste lær og med fine detaljer i sølvmettal og gagball i hygenisk silikonmatriale. Farge: svart. Lengde: 56 cm, Stillbar fra 15 cm til 21 cm i diameter...
295,-
Rimba - Gag med liten munndildo
Gag med liten latexdildo til å stappe i munnen. Resten av gagen er laget av lær, og spenner for størrelsesregulering. ..
495,-
Gelico © 2018