Masker & Hetter

Vis: Liste / Ruter
Vis:
Sorter etter:
Aerosolmaske
Brukes for konstant tilførsel av ønsket lukt el.l. I utlandet ofte på en liten brun flaske.. Fukt en bomullsdott og legg i den lille boksen under nesen. Man kan midlertidig stenge de to hullene på masken med fingrene for større effekt. ..
195,-
Anatomisk Maske i Latex, Sort
Anatomisk utformet gummimaske med hull til øyne og nesebor. One-Size. Masken er laget i latex.   Latex produkter trenger pleie og glansspray for å få den glatte skinnende overflaten så husk å kjøp med latex glans spray. Uten behandling ser produ..
395,-
Dog mask
En kjempenyhet for deg som elsker fetish og bekledning til Rollespill. Denne masken er laget i et mykt lærimitert mateialle med glidelås for munnen og stramming i nakken Nederst er det også et halsbånd med feste for lenke. leveres som one size s - l kjempebra prosukt til en m..
295,-
Hangman Mask
Maske i latex med glidelås i nakken. leveres i small - medium og large. Normale størrelser. ..
449,-
Latexmaske uten Åpning
Denne klassikeren i latex dekker hele hodet. Formstøpt med plass for nesen - obs: uten hull!! Brukes med kløkt og omtanke, og ikke på noen som sitter fast.. One-Size S-L.   Latex produkter trenger pleie og glansspray for å få den glatte skinnende overflaten..
195,-
Rimba - Bondage lær maske
Bondage maske med en ring på toppen. Størrelse: regulerbar med spenner Farge: sort Materiale:Lær ..
595,-
Rimba - Maske med snøring
Maske med snøring på begge sider. Farge: sort Materiale: Skinn..
549,-
Rimba - Stretchy ansiktsmaske med åpne øyne og åpen munn
Stretchy ansiktsmaske med åpne øyne og åpen munn. One Size. 80% Nylon 20% Elastane ..
195,-
Rimba - Øyebind i latex
Svart øyebind i 100% latex. Oppklipt for nese. Unisex, one size Latex produkter trenger pleie og glansspray for å få den glatte skinnende overflaten så husk å kjøp med latex glansspray. Uten behandling ser produktet matt ut. ..
198,-
Rimba - Øyemaske i lær Lilla
Lilla blindfold i lær. Størrelse: elastisk...
195,-
Russian Gasmask med Filter
Gasmaske med avtagbart filter. Her er det bare fantasien som setter grenser! ..
595,-
Avalon - EXECUTE - Bøddelmaske
AVALON - MASKE Bøddelmaske i mykt lær med snøring bak.   OM VÅR AVALON-SERIE Vi ønsker å levere BDSM- og fetishprodukter av høy kvalitet, men til en overkommelig pris. Vi opplever at de fleste produkter på markedet frem til i ..
1 195,-
Gelico © 2018