Pisker & Padler

Velg Underkategori:

Vis: Liste / Ruter
Vis:
Sorter etter:
Avalon - BEHEMOTH - Bullwhip heavy handle, Sort og rød  1,5 m
AVALON - 1,5M BULLWHIP Bullwhip med snert. Hele bullwhipen er laget i flettet lær. Håndtaket er tungt å masstivt.   OM VÅR AVALON-SERIE Vi ønsker å levere BDSM- og fetishprodukter av høy kvalitet, men til en overkommelig pris. Vi opp..
1 295,-
Avalon - CAELIA - Spencer åpen paddle - Brun og sort
Paddle i tykt lær med åpning slik at den kjenns godt i kantene på både yttersiden og innsiden. Spesifikasjoner Lengde: 30,5 cm Bredde: 5 cm Materiale: Lær Laget i Avalons Kvalitetslær. ..
295,-
Avalon - CYCLOPS - Sort  Loop pisk i lær
Pisk med loop i lær for å treffe et større område. Fast og hardt lær.   Total lengde: ca. 38 cm Lengde fra håndtak: ca. 27 cm Materiale: Lær   ..
1 195,-
Avalon - Paddle Slave - Nagler
AVALON - SLAVE PADDLE Paddle i kraftig lær med BITCH i nagler.   OM VÅR AVALON-SERIE Vi ønsker å levere BDSM- og fetishprodukter av høy kvalitet, men til en overkommelig pris. Vi opplever at de fleste produkter på markedet frem til i dag, en..
349,-
Avalon - PERCIVAL - Paddle med håndform og dråpeformet håndtak  - Rød
AVALON - PADDLE Paddle med sal-lær kuttet slik at den får en håndform. Metallhåndtaket er dråpeformet.   OM VÅR AVALON-SERIE Vi ønsker å levere BDSM- og fetishprodukter av høy kvalitet, men til en overkommelig pris. Vi op..
975,-
Avalon - PERCIVAL - Paddle med håndform og dråpeformet håndtak - Sort
AVALON - PADDLE Paddle med sal-lær kuttet slik at den får en håndform. Metallhåndtaket er dråpeformet.   OM VÅR AVALON-SERIE Vi ønsker å levere BDSM- og fetishprodukter av høy kvalitet, men til en overkommelig pris. Vi op..
975,-
Avalon - SHIELD - Paddle i tre med nagler - Rød
AVALON SHIELD - PADDLE I TRE MED NAGLER Paddle i tre med nagler. På den ene siden er det tre og på den andre siden er det hardt lær og nagler.   OM VÅR AVALON-SERIE Vi ønsker å levere BDSM- og fetishprodukter av høy kvalitet, men til e..
625,-
Avalon - SOLOMON - Paddle med håndform og brunt metallhåndtak med striper - Sort
AVALON - PADDLE Paddle med sal-lær kuttet slik at den får en håndform. Håndtaket er i brunt metall med krom detaljer.    OM VÅR AVALON-SERIE Vi ønsker å levere BDSM- og fetishprodukter av høy kvalitet, men til en overkomme..
875,-
Avalon - SOLOMON - Paddle med håndform og metallhåndtak i sort og sølv  - Rød
AVALON - PADDLE Paddle med sal-lær kuttet slik at den får en håndform. Håndtaket er i sølvfarget metall med sorte detaljer.    OM VÅR AVALON-SERIE Vi ønsker å levere BDSM- og fetishprodukter av høy kvalitet, men til..
875,-
BQS - Cane - spanskrør med gummihåndtak
Stokk med gummihåndtak som svir godt. Stokken er ca. 80 cm lang og 10 mm tykk. ..
275,-
BQS - Hefaistos - Paddle i tre med 6 luftehull
Solid og kraftig paddle i tre med 6 luftehull som forsterker effekten. Bredde: 7 cm Lengde: ca. 47 m Tykkelse: 1,8 cm ..
1 275,-
BQS - Herakles - Oval paddle i tre
Solid og kraftig paddle i tre. Bredde: 10cm Lengde: ca. 32,5 m Tykkelse: 1,7 cm ..
725,-
Gelico © 2018