Spesialartikler

Velg Underkategori:

Vis: Liste / Ruter
Vis:
Sorter etter:
Alu Inhaler
Aluminium inhalator for poppers og aromaer, med rem. 6 cm lang ..
175,-
Biomed Blacks Latex Gloves - hansker
Box med 100 stk sorte latexhansker. For private legeundersøkelser og andre leker.. Finnes i small, medium og large. ..
195,-
BQS - Spermstopper
Settes rundt penis og med kulen inn i hodet for å stoppe ejakulasjonen. Meget spesiell følelse.. Må oppleves! Finnes i 5 størrelser (størrelse er i diameter). ..
695,-
Kateter
Kateter i rød gummi. Finnes i tre størrelser. Lengde: 35 cm. Small: 3,5 mm i diameter Medium: 5 mm i diameter Large: 6 mm i diameter ..
98,-
Penis Plug
Hvorfor ikke prøve en penis plugg ? En perfekt buttplugg for din pikk ! Stålringen er til for å hindre at den forsvinner innover og så ser det jo ut som en kraftig piercing. Penispluggen er gjennomhullet slik at du både kan pisse og komme gjennom den og den er godt egn..
379,-
Rimba - Black Ninja Latexhansker
Boks med 100 stk sorte latexhansker. For private legeundersøkelser og andre leker.. Finnes i small, medium og large. ..
229,-
Rimba - Cat Nail
Catnail i metall som settes på fingeren for å stryke eller skrape. Lengde: ca 10 cm   Finnes i to størrelser: S/M = Ringer 1,9 cm og 1,6 cm M/L = Ringer 2,2 cm og 1,8 cm ..
175,-
Rimba - Penisring med analkule
Penisring med analkule i metall. Finnes i tre str: 40 mm, 45 mm, 50 mm. ..
695,-
Avalon - GUILTY - Penis og pung harness - Sort
AVALON - HARNESS Harness med spenner og stropper for å holde penis på plass, selen har også hull til pungen. Harnessen er sal-lær og har spenner for enkel tilpassing.   OM VÅR AVALON-SERIE Vi ønsker å levere BDSM- og fetishprodukter..
1 749,-
Baby body blå sett
Baby body til voksne i blå fløyel med en bamse på magen. Bodyen har trykk-knapper i skrittet og er laget av 100% polyester. Settet inneholder : Lue, sokker, smekke og body, Finnes i M/L og XL/XXL   ..
495,-
BQS - Kraftig Trippelring i metall
Kraftig trippel ring i metal. Ringene strammer rundt penis og pung å holder blodet på plass slik at ereksjonen ikke bare varer lenger, men også blir kraftigere. Størrelse: Medium: 47 x 52 x 41 mm i diameter.   Large: 50 x 47 x 55 mm i diameter.   ..
149,-
BQS - Låsbar Penisring i Metall
Låsbar penisring i metall, du låser ringen ved å feste på en henglås eller en karabinkrok. (Ikke inkl lås) Indre diameter: 40 og 50 mm Vekt: 168 gr ..
249,-
Gelico © 2018