Oppblåsbare dildoer og buttpluger

Vis: Liste / Ruter
Vis:
Sorter etter:
Analballong Med Slange og Pumpe
Klem på den sorte ballongen og før skaftet og den gule ballongen i anus for å oppleve oppblåsingen innvendig. Etter innsetting bruker du håndpumpen (den sorte ballongen) til å blåse opp den gule ballongen. Dette vil skape en blokkering. Deretter kan du fylle den med væske etter smak, gjennom t..
1 195,-
CleanStream: Silicone Anal Kateter
Silikon analkateter med to separate oppblåsbare pærer som kan pumpes opp hver for seg eller samtidig. Kateteret har også en tube for væsker for å skylle analområdet...
1 095,-
Fanny Hill  oppblåsbar buttplug
Smart leke til anale gleder. Pluggen er i et stødig materiale som pumpes opp til ønsket størrelser - medium i utgangspunktet. Pluggen har også vibrator med regulerbar hastighet for den store følelsen. Drives med 2 stk AA-batterier - medfølger ikke. Materiale: vinyl/gummi, Størrelse: 12 cm. ..
249,-
Oppblåsbar Dildo Gargantula, med kjerne
En stor og kraftig oppblåsbar sak fra Mr.B som er kjent for yppelig kvalitet på sine produkter. Kan brukes både analt og vaginalt. Er 35 cm lang og starter på 7 cm i diameter og kan blåses opp til minst 12 cm i diameter. Dette er et produkt for viderekommende ! Med kjerne. ..
1 095,-
Oppblåsbar Dildo, S
Passer både til analt og vaginalt bruk. God kvalitet fra Mr. B. ..
575,-
Oppblåsbar Solid G-Plug, Large
En oppblåsbar buttplugg med hard kjerne . Den starter på diameter 60 mmm og går konet ned til 30 mm med en lengde påca 10 cm. Den kan i tillegg blåses opp til det dobbelte. Denne kan godt anbefales både vaginalt og analt. ..
695,-
Zepplin Unisex analvibrator med pumpe
Forførende deilig analvibrator med pumpe - for både han og henne! Vibratoren føres inn i anus eller vagina og blåses opp med håndpumpen. En garantert utrolig følelse. Hos henne presser den deilig mot blæren, og hos ham mot prostata. Begge deler stimulerer..
398,-
Crazy Bull - Bigger Joy - Oppblåsbar vibrator
Oppblåsbar vibrator med fjernkontroll. Motoren sitter helt i toppen av vibratoren, så denne kjennes godt. Fjernkontrollen har 2 knapper en av/på knapp og en vacum release knapp. Trykk på av/på knappen 1 gang og Bigger Joy begynner å blåse seg opp, trykk på knappen en gang til og den slutter..
475,-
Dildo med Sugekopp Oppblåsbar
Oppblåsbar dildo med pung og sugekopp.   Øker både i bredde og lengde når du pumper. Total lengde : 19 cm.   Bredde : 10 cm. ..
395,-
Laviathan Giant - Oppblåsbar dildo med kjerne
En stor og kraftig oppblåsbar dildo.   Kan brukes både analt og vaginalt.   Størrelse: Flat: 34 cm lang og 7,25 cm i diameter. Oppblåst: 36,8 cm lang og 9 cm i diameter. Materiale: Silikon gummi og litt metall. Dette er et produkt for viderekommende! ..
849,-
Ouch! - Oppblåsbar dildo Lilla
Den oppblåsbare dildoen vil gi deg den seksuelle nytelsen som du alltid har drømt om. Takket være myk silikon og ergonomisk form, er den lett å sette inn. Ved å klemme den oppblåsbare ballen, vil du oppleve intens glede som vil presse deg utover dine grenser...
395,-
Ouch! - Oppblåsbar dildo Sort
Den oppblåsbare dildoen vil gi deg den seksuelle nytelsen som du alltid har drømt om. Takket være myk silikon og ergonomisk form, er den lett å sette inn. Ved å klemme den oppblåsbare ballen, vil du oppleve intens glede som vil presse deg utover dine grenser...
395,-
Gelico © 2018