Glidemiddel

Velg Underkategori:

Vis: Liste / Ruter
Vis:
Sorter etter:
Fleshlube - vannbasert glidemiddel 100 ml
Dette premium vannbaserte glidemidlet er produsert med høyeste kvalitets ingredienser. Det er lett å rengjøre og føles utrolig naturlig å behagelig å bruke. Perfekt til din fleshlight  eller sammen med en partner.   Fri for parabener, dermato..
129,-
Pjur Med - Sensitive - Vannbasert Glidemiddel,100ml
Har du sensitiv hud? Da er Pjur MED sensitiv glide noe for deg! Glidemiddelet er laget i den gode kvaliteten Pjur er kjent for og spesielt tilpasset følsom hud og slimhinner. Sensitiv hud Pjur MED sensitiv er et vannbasert glidemiddel laget spessielt for deg med sensitiv og f&osla..
195,-
Porn Sperm glidemiddel 125 ml
Vannbassert Glidemiddel som ser ut som sperm. Kan brukes sammen med latex kondomer. 125 ml Tube ..
98,-
Sex Sweet lube  - Glidemiddel med jordbærsmak
Vannbasert glidemiddel med deilig jordbærsmak. 234 ml Ingredienser Aqua, Glyserin, Propylene Glycol, Sucralose, Cellulose Gum, Diazolidinyl Urea, Methylparaben, Propylparaben, Flavor ..
149,-
Swiss Navy - Silikon glidemiddel 946 ml
Swiss navy er et merke med høy kvalitets glidemiddel. Dette silikonbaserte glidemiddelet gir en langvarig og fløyelsmyk følelse. Det er tynt i konsistensen.   Flasken har en praktisk pumpe topp med lås slik at du ikke trenger å bekymre deg for lekkasje. B..
1 295,-
Swiss Navy - Vannbasert Glidemiddel 946 ml
Swiss navy er et merke med høy kvalitets glidemiddel. Dette vannbaserte glidemiddelet gir en langvarig glid. Det er tykt i konsistensen. Flasken har en praktisk pumpe topp med lås slik at du ikke trenger å bekymre deg for lekkasje. Bare vri toppen til siden og den lå..
695,-
Swiss Navy All Natural - Glidemiddel 20 ml
Naturlig Swiss navy All Natural er et vannbasert glidemiddel med naturlige ingredienser, inkludert karragenet, som gir en myk jevn følelse. Sensitiv Passer perfekt til folk som har sensitiv hud. Kan brukes med kondomer. 20 ml Ingredienser: Deionisert vann, Propanediol, Xylitol, gl..
59,-
System Jo - Hybrid Glidemiddel Med Kokosolje, 120ml
La dette kremete glidemiddelet glede deg med sin naturlige duft og delikate smak. Dette glidemiddelet er System Jo sin nyeste formel og er et vannbasert glidemiddel der kokosnøttolje er tilført for å gi en kremete konsistens. Glidemiddelet inneholder ikke glyserin, silikon ..
159,-
Gelico © 2018