Kroppspleie

Vis: Liste / Ruter
Vis:
Sorter etter:
Analbleking 75 ml
Kremen er av høy kvalitet og er tilpasset den sensitive huden i området. Kremen har en spesiel blekeeffekt. Påfør litt krem og masser det inn, la det være på. Kremen bør brukes over en periode på minst 14 dager. Ingredienser vann, Ethyl..
199,-
BQS - Analdusj Mini-Buttplug
Hode som lett skrus på din dusjslange for intim rengjøring.   Total lengde: 10 cm Diameter: 29 mm ..
295,-
BQS - Intimdusj i Silikon, Sort
Hode som lett skrus på din dusjslange for intim rengjøring. Hodet er 19 cm med festet og ca. 14 cm brukbar lengde. Diameter er 20 - 29 mm. Materiale: Silikon. ..
175,-
Shunga - Bath & Shower Gel - Exotic Fruit 500 ml
Denne dusjsåpen er laget av vegetabilsk olje og vitamin E og kan brukes i dusj og badekar. 500 ml ..
229,-
Shunga - Dead Sea Salt - Lotus - badesalt
Blått vann saltet med krystaller fra Dødehavet. Beroligende bad med badesalt og stearinlys som flyter på et skjell gir god stemning. Slapp av i ren ettergivelse eller svev inn i en stadig økende opphisselse. ..
349,-
Shunga - Lovebath - Dragon Fruit 650 gr
Sensuell japansk følelse - Avslappende - Huden blir silkemyk - Parfymerer rommet Steg 1 Tøm pakken merket tallet 1 i badekaret og se badet forvandle seg til en luksuriøs gele inspirert av det sensuelle japanske ritualet "love bath", det tar ca. 5-10 minutter. ..
249,-
Touché - Body Lotion 150 ml
Body Lotion som fukter og gir huden en deilig lukt av musk. Diskret fraske i sølv med praktisk pumpe for enkel dossering. Fri for parabener. Touché presenterer disse luksuriøse og unike sølv flaskene som kommer i 16 forskjellige varianter. Forfør deg selv eller din partner med disse ..
149,-
Velværepakke 2017
Sommeren er tiden for å pleie seg selv skikkelig. Vi har satt sammen en velværepakke med produkter fra våre beste merker. Pakken inneholder smaksgelè som kan påføres kroppen eller intimpartier og har en deilig jordbærsmak, rensemiddel til leketøy..
495,-
Gelico © 2018