Penispumper

Bathmate - Hydromax Xtreme X30 penispumpe
Bathmate - Hydromax Xtreme X30 penispumpe
  • Modell: E24178

Price:   Kr. 1.990,-

Legg i handlekurv:         
Details: Hydromax Xtreme er den kraftigte og nyeste utgaven fra Bathmate, den er 35% kraftigere enn den orginale Bathmate pumpen.

Hydromax Xtreme er en pensipumpe som skal brukes i vann. Den er den beste metoden for penisforstørrelse, som garanterer resultater.

Bathmate er raskt blitt en av verdens mest populære penispumper, og det er ikke uten grunn!

Vannpumpene er de eneste produktene i verden som bruker patentert hydraulisk teknologi og er den mest effektive, komfortable, rimeligste og raskeste måten å oppnå større penis og bedre utholdenhet uten dyre kiruriske inngrep.

Bruk Hydromax 15 minutter hver dag i ca 2 mnd, ved å følge trenings programmet vil din penis øke 30% i omkrets og opp til 7 cm lengde!

Pumpen er enkel å bruke både i badekar og i dusj. Ved å bruke pumpen i varmt vann vil vevet i penis bli mer elastisk og blodgjennomstrømmningen øker.

Hydromac Xtreme tar hydroterapi treningen til et nytt nivå. Dette er Bathmates kraftigste pumpe, og kommer med en håndball pumpe som kan brukes i vann for ekstra pumpetrykk.

Pumpen skal ikke brukes i mer enn 15 minutter og du bør vente i 24 timer før du bruker den igjenn.

Formålet med å bryke hydromax er å opprettholde optimal penishelse og seksuell utholdenhet.
Hydromax kommer med en ekstra bunn for bedre komfort og for å unngå klem fare.

Kommer med Penispumpe, oppbevaringst bag, dusj stropp, kode hengelås til å ha på bagen, håndpumpe ball, målings instrument, rengjørings svamp, liten håndduk, 2 prøvepakker på pjur MAN vannbassert glidemiddel, slange til håndpumpe ballen og bruksanvisning.

Mål: Total lengde: ca 30 cm, ca 26 cm brukbar lengde, ca 55 mm indre diameter. Farge: BlankNåværende omtaler: 0

Dette produktet ble innført i vår butikk torsdag 14. november 2013.