Kostymer

Velg Underkategori:

Vis: Liste / Ruter
Vis:
Sorter etter:
Amorable - Catwoman Outfit
Heldekkende drakt med glidelås fremme. Øyemaske medfølger. Onesize. Materiale:  90% polyester og 10% spandex. ..
395,-
Amorable - Maid Outfit - Stuepikeuniform
Lekker stuepikeuniform. Kjole i sort og hvitt med transparent skjørt og dekorert med hvite blonder og sorte snører. Hodepynt og sorte strømper medfølger også. Laget av 80% polyamid og 20% elastan. Leveres i to størrelser, S/M og M/L ..
429,-
Amorable - Politiuniform med hatt
Politiuniform i 4 deler; hvit skjorte med "agent sexy" påsydd, sort miniskjørt, sort slips og hatt i lakk. Leveres i to størrelser, S/M og M/L. Laget av 60% polyester og 40% bomull. ..
595,-
Amorable - Skolepike Uniform Blå
En lekker uniform bestående av tre deler. Et sexy kort skjørt som knytes og med splitt i siden, en overdel som knytes og slips. Laget av 90% bomull og 10% elastan. Leveres i 2 størrelser, S/M og M/L ..
349,-
Amorable - Skolepikesett, Rød
Sexy sett bestående av klassisk hvit knytetopp og rutete miniskjørt. Myk og tøyelig kvalitet, laget av 55% polyamid, 5% spandex og 40% nylon. Leveres i størrelsene S/M, M/L og XL. ..
349,-
Amorable - Stuepike uniform 5 deler
Sexy sort og hvit stuepike uniform i lakk look med lekker dekor av snører og blonder. Består av skjørt med forkle og blonder, overdel med snører og blonder som knytes fast på ryggen og hofte og armbånd av blonder med svart sløyfe. Onesize, anbefaler at d..
495,-
Amorable - Sykepleierdrakt, Transparent
Sykepeier uniform i transparent hvitt med røde krager, lomme og ermer. Med glidelås foran. Onesize, laget av 100% polyamid ..
395,-
Lakk serveringssett
Hot service på ditt eget soverrom! Miniskjole i sort og hvitt, med snørehalsbånd og skjult glidelås bak. Forkle of og hodeplagg inkl. 50% polyester 50% polyuretan. ..
449,-
Police Outfit 2 delt X-Large
Et lekkert kostyme for den som vil leke politi. Settet kan også kompletteres med hatt som matcher. Leveres som 2 delt sett med beltespenne. Uten pistol ..
695,-
Politi kostyme - overall
Politi-overall med korte ermer og to påsydde brystlommer og politiemblem med "Special Police". Gjennomgående åpning foran (trykknapper). Svart, laget av 90% polyester og 10% elastan. NB: hatt ikke inkl. ..
349,-
Sykepleieruniform
Plei din kjære som lekker sykepleier i dette kostymet. Leveres med med kjole og hette. Kjolen har snøring i front og påsydd lomme. Finnes i størrelsene small, medium, large og xtra-large. ..
295,-
Sykepleieruniform i Rød Lakk
For sexy bekledning og rollespill! Lakk minikjole med hvitt kors og passende hvitt hodeplagg med rødt kors. Minikjolen har korte ermer og glidelås i fronten. Hodeplagget har knyting. passer godt til doktorleker..! Laget av 50% polyester og 50% polyuretan kompletter gjerne med strø..
495,-
Gelico © 2018