Kostymer

Velg Underkategori:

Vis: Liste / Ruter
Vis:
Sorter etter:
Police Outfit 2 delt X-Large
Et lekkert kostyme for den som vil leke politi. Settet kan også kompletteres med hatt som matcher. Leveres som 2 delt sett med beltespenne. Uten pistol ..
695,-
Politi kostyme - overall
Politi-overall med korte ermer og to påsydde brystlommer og politiemblem med "Special Police". Gjennomgående åpning foran (trykknapper). Svart, laget av 90% polyester og 10% elastan. NB: hatt ikke inkl. ..
349,-
Sykepleieruniform
Plei din kjære som lekker sykepleier i dette kostymet. Leveres med med kjole og hette. Kjolen har snøring i front og påsydd lomme. Finnes i størrelsene small, medium, large og xtra-large. ..
295,-
Sykepleieruniform i Rød Lakk
For sexy bekledning og rollespill! Lakk minikjole med hvitt kors og passende hvitt hodeplagg med rødt kors. Minikjolen har korte ermer og glidelås i fronten. Hodeplagget har knyting. passer godt til doktorleker..! Laget av 50% polyester og 50% polyuretan kompletter gjerne med strø..
495,-
Tjenestepike Lakk
Minikjole i sort lakk og hvit lakk blonder foran. Halterneck med to trykknapper, dyp utskjæring i ryggen og skjult glidelås. Perfekt for frekke rollespill! 50% polyester, 50% polyuretan. Leveres i 4 størrelser. ..
495,-
Baby body blå sett
Baby body til voksne i blå fløyel med en bamse på magen. Bodyen har trykk-knapper i skrittet og er laget av 100% polyester. Settet inneholder : Lue, sokker, smekke og body, Finnes i M/L og XL/XXL   ..
495,-
Grey Masquerade maske
Elegant maskerade maske som passer de fleste. Festes med strikk rundt hode. ..
79,-
Hawaii BH
Hawaii BH med blomster og festes med snøring. ..
69,-
Mad Clown kostyme mann
Skummelt klovnekostyme til mann. Inneholder skjorte, bukse og krage. 100% Polyester. Parykk ikke inkl. One Size ..
449,-
Magic Silk - Gjeterkostyme med bh og skjørt.
Inneholder: Blårutete bh med blonder og enkel klips i ryggen. Åpent skjørt med et enkelt klips bak. Lue med blonder og Truse med blonder bak på rompa. Skjørtet har strømpeholdere, slik at du kan feste strømper til om du ønsker. Bh har reguleri..
395,-
Male Power - Cowboy
Innholder: String, korte chaps,skjerf og Sheriff-stjerne. Material Type: 85% Nylon, 15% Spandex ..
325,-
Oktoberfest - Tyroler hatt grå
Tyroler hatt som passer perfekt til oktoberfestkostymet. One Size ..
69,-
Gelico © 2018