Herreklær

Velg Underkategori:

Vis: Liste / Ruter
Vis:
Sorter etter:
BQS - Lærskjorte
Sjorte i mykt håndlaget kvalitets lær. Veldig komfortabel å ha på og ser veldig sexy ut. ..
1 495,-
Kontur wetlook jeans
En sexy wetlook jeans for ham! Laget i et supertynt stretch materiale som gjør at den sitter perfekt på! Svart, 100% polyester. Leveres i 4 størrelser. ..
475,-
Latex Strømper Sort
Herlige latex strømper i sort som leveres i 4 størrelser. Latex produkter trenger pleie og glansspray for å få den glatte skinnende overflaten så husk å kjøp med latex glans spray. Uten behandling ser produktet matt ut. ..
449,-
Rimba - Black Ninja Latexhansker
Boks med 100 stk sorte latexhansker. For private legeundersøkelser og andre leker.. Finnes i small, medium og large. ..
229,-
Rimba - Korte latex hansker
Heftige latexhansker som passer både til kvinner og menn. En litt kortere variant som går like over vristen. 100% ren latex. Finnes i tre størrelser: small, medium og large. Husk pudder (for enklere av-/påkledning), rense- og glansmiddel. Latex produkter trenger ple..
349,-
Rimba - Latex Miniskjørt
Mer sexy miniskjørt finnes ikke.. I 100% ren latex. Finnes i tre størrelser: small, medium og large Husk pudder, rense- og glansemiddel! Latex produkter trenger pleie og glansspray for å få den glatte skinnende overflaten så husk å kjøp med latex..
395,-
Rimba - Latex shorts til mann
Sort shorts til knærne. Laget av 100% naturlig latex, leveres i fire størrelser. Husk latex glans spray og talkum. Latex produkter trenger pleie og glansspray for å få den glatte skinnende overflaten så husk å kjøp med latex glansspray. Uten behan..
495,-
Rimba - Latexhansker, Lange
Lange, feminine og lekre latexhansker - til annen bekledning eller bare som de er.. 100% ren latex. Finnes i tre størrelser: small, medium, large. Husk pudder (for enklere av-/påkledning), rense- og glansemiddel for best mulig ivaretakelse av dine latexprodukter. Latex produkte..
395,-
Rimba - Men's Shorts Latex
Sort Latex shorts for ham. Leveres i 4 størrelser. Latex produkter trenger pleie og glansspray for å få den glatte skinnende overflaten så husk å kjøp med latex glansspray. Uten behandling ser produktet matt ut. ..
349,-
Slankende topp sort
Den ser ut som en vanlig muskel-shirt, men den har en hemmelighet: Den tryller vekk magen, og får deg til å se slank og veltrent ut! Høy kvalitet med dobbelt stoff, med figurformende midje. Svart. 92% viskose, 8% elastan ..
395,-
BQS - Lærbukse
Bukse i lær laget av beste kvalitet skinn, den er håndlaget for å gi deg den beste komfort.   Finnes i 3 Størrelser: M, L og Xl Medium: "30-32" Tilsvarer: 71-81 cm rundt livet Large: "32-34" Tilsvarer: 81-86 cm rundt livet X-Large: "3..
1 495,-
Gladiator kilt til mann
Kilt med to belter. 60% polyester, 35% bomull og 5% elastan. Finnes i størrelsene:  S, M, L og XL   ..
495,-
Gelico © 2018