Romantikk

Vis: Liste / Ruter
Vis:
Sorter etter:
Body Paint Sjokolade
Her kan du virkelig kose deg med din partner. Herlig sjokolade som kan males på og slikkes av...Denne er laget for kos og stemning. kos dere. volum 150 g tube. ..
69,-
Candy BH
Deilig bh som kan spises av.. Perfekt gave, og perfekt forspill.. ..
98,-
Candy String Dame
Spis trusene av din kjære! Herlige sukkertøytruser som lekker string. Hundrevis av små sukkertøy festet i strikk. One-Size, passer de fleste. ..
98,-
Candy String for Mann
En søt gave til den du er glad i. Spis trusene av mannen! Perfekt gave, og perfekt til forspill. One-Size, passer de fleste. ..
98,-
Touché - Varmende Hjerte Stor
Varmende massasjehjerte som er enkel å bruke. Knekk metallplaten og hjertet vil øyeblikkelig bli varmt. For gjenbruk, legg den i kokende vann i ti minutter. Ca 12 cm i bredde og høyde, rosa og lilla farge. ..
129,-
Adventskalender 2017
Gjør adventstiden ekstra spennende med en erotisk kalender! 24 luker med spennende innhold. Bak lukene finner du bokser med leketøy i god kvalitet, massasjeolje, glidemiddel, kondomer, spill, morosaker og mye mer. På innsiden av lukene står det også sextips p&a..
795,-
Bad Kitty- Kilefjær
Kilefjær med syntetisk pinne. Rød og svart. Lengde ca: 38 cm. Materiale: fjær, plast. ..
125,-
Erotic Heart - Mini hjertespill sort
21 sensuelle opplevelser for gjensidig nytelse. Dette er et pirrende spill for deg og din partner. Passer perfekt som gave og til Valentin eller for å piffe opp en spesiell aften med noe ekstra spesielt. Slik spiller dere Hjertet er fylt med 21 papirruller som dere plukker ut fra b..
65,-
Hjerteformet Adventskalender-Forførende juletid
Hjerteformet adventskalender med 24 dører, hvor en ny oppgave daglig er skjult for henne, for ham eller begge. Oppgavene er på tysk og engelsk og blir mer og mer erotiske ettersom julen nærmer seg. Materiale: Papp. Størrelse: 36 cm x 31 cm. ..
49,-
Konfettikanon
Pappkanon (30 cm lang) fylt med små metallrøde hjerter som slynges 8 meter. Bruksanvisning er inkludert.   Størrelse: 30 cm x 4,5 cm x 4,5 cm ..
125,-
Ring for Kiss - Nøkkelring Bjelle, Rosa
Ring med bjella for å fange din partners oppmerksomhet. Nå er det ikke lenger tvil om hva du vil. Liten bjelle med ring slik at du kan feste den på nøkkelhanken. ..
39,-
Ring for Love - Bjelle, Lilla
Ring med bjella for å fange din partners oppmerksomhet. Nå er det ikke lenger tvil om hva du vil. ..
59,-
Gelico © 2018