Mystim - The Goldfather - Elektro kontaktgel

Produsent: Mystim
Produktkode: 46631
Tilgjengelighet: På lager
175,-
    - eller -   Legg i ønskelisten

Kostbare lystfølelser med elektro-sexleketøyet ditt!
"The Goldfather" er et førsteklasses strømledemiddel med 23 karat ekte gull.

Det er 100% egnet til bruk med latekskondomer, ph-optimalt, vannbasert og fettfritt. Det er dermatologisk testet for hudvennlighet.

Det tilsatte gullet, samt elektrolytten fremmer den elektriske ledeevnen, slik at dette ledemiddelet er perfekt til lek med elektrosexleketøy

Elegant dispenser med hygienisk pumpe.

Innhold: 250ml
Funker sammen med alle elektroprodukter fra Mystim.

Mystim er en rekke flotte produkter som blir produsert i Tyskland.
Vi selger også en hel del tilbehør til denne. Bare søk på "Mystim" i søkefeltet, så får du opp alle våre produkter i denne serien.

Mystim - The Goldfather - Elektro kontaktgel Kostbare lystfølelser med elektro-sexleketøyet ditt! "The Goldfather" er et førsteklasses strømledemiddel med 23 karat ekte gull. Det er 100% egnet til bruk med latekskondomer, ph-optimalt, vannbasert og fettfritt. Det er dermatologisk testet for hudvennlighet. Det tilsatte gullet, samt elektrolytten fremmer den elektriske ledeevnen, slik at dette ledemiddelet er perfekt til lek med elektrosexleketøy Elegant dispenser med hygienisk pumpe. Innhold: 250ml Funker sammen med alle elektroprodukter fra Mystim. Mystim er en rekke flotte produkter som blir produsert i Tyskland. Vi selger også en hel del tilbehør til denne. Bare søk på "Mystim" i søkefeltet, så får du opp alle våre produkter i denne serien.

Skriv en omtale

Overskrift:


Din omtale: Note: ingen HTML!

Karakter: Dårlig           Bra

Skriv inn koden fra boksen under:Gelico © 2018