Hjelpemidler

Vis: Liste / Ruter
Vis:
Sorter etter:
Amor - Fingerkondomer, Large - 20 stk
Fingerkondom er et hygieneprodukt. Forhindrer bakterier, spesielt ved analsex. Størrelse Lengde: ca 70 mm Veggtykkelse: ca 0,8 - 0,12 mm Materiale: Latex ..
39,-
BQS - Buttplug med Hjertekrystall Blå
Buttplug i metall med krystall på enden. Størrelse: ca. 8 cm total lengde, brukbar lengde ca. 7 cm, Ø: 30 mm. ..
449,-
BQS - Buttplug med Hjertekrystall blank
Buttplug i metall med krystall på enden. Størrelse: ca. 8 cm total lengde, brukbar lengde ca. 7 cm, Ø: 30 mm. ..
449,-
DE Namour - Rød netting body
Sensuell, elegant, stilfull og frekk er alle ord som beskriver De Namour Sensuel rød netting body med 3 hemper forran. Størrelse: S/M OG L/XL Materiale: 90% nylon og 10% spandex ..
325,-
Magic Silk - Åpen Babydoll Rosa
Babydoll med åpning til bryst og i skrittet. Babydollen knytes i nakken. Dekorert med sirkler og sløyfe. Farge: Sort og Rosa Størrelse: S/M og L/XL Materiale: 85% Nylon, 15% Spandex   ..
325,-
Seksuell helse - Kåtpiller
Ja...er du sterk i troen er dette noe for deg. Moro og fantastisk gode lakris pastiller. Ha det moro med venner rundt deg. Vi garanterer ingen umiddelbar virkning, men mange påstår jo at både lakris og søtsaker kan påvirke din lyst så.... ta to! ..
25,-
Seksuell helse - Vannflaske, 0,33ml
Vann i søt liten drikkeflaske med sportstopp fra Erotikk1, Vann er en del av vårt seksuell helse konsept. Vann er viktig for at kroppen skal beholde god vitalitet og fungere optimalt. Din seksuelle helse er vår profesjon. 0,33 ml ..
25,-
Sono NO54 - Buttplugg med analkuler i silikon
2 i 1 leketøy er alltid morsomt. Du får både en buttplugg og analkuler i et og samme produkt. Med analkulene kan du oppnå en sterkere orgasme ved å trekke ut en og en kule under orgasmen. Laget av silikon i god kvalitet som føles silkemykt mot huden og ..
249,-
Gelico © 2018