Penisringer & Hylser

Velg Underkategori:

Vis: Liste / Ruter
Vis:
Sorter etter:
BQS - Penisring med Analkule, Regnbue
Penisring med analkule i regnbuefarget metall. Finnes i to str: 40 mm, 50 mm. ..
495,-
BQS - Spermstopper
Settes rundt penis og med kulen inn i hodet for å stoppe ejakulasjonen. Meget spesiell følelse.. Må oppleves! Finnes i 5 størrelser (størrelse er i diameter). ..
695,-
BQS - Tear Drop Steel Ring
Dråpeformet penisring i rustfritt stål. Leveres i 4 størrelser (diameter) ..
475,-
Rimba - Penisring med analkule
Penisring med analkule i metall. Finnes i tre str: 40 mm, 45 mm, 50 mm. ..
695,-
Sport Fucker - Cock Harness Sort
Dette er et nytt kvalitetsprodukt fra Oxballs .   meget tøyelig materiale som tåler det aller meste av både glidemiddel og behandling.   minste åpning 30 mm og største 40 mm i diameter. men husk at dette materialet kan strekkes opp til det dob..
349,-
Adrien Lastic - Gladiator F penis sleeve med fjernkontroll sort og grå
Denne penissleeven med fjernkontroll gir deg og din partner det lille ekstra dere har ventet på. Sleeven har en vibrator som står litt opp og ut, du kan velge å ha den på oversiden for å treffe klitoris eller på undersiden for å treffe mellomstykket eller..
695,-
Adrien Lastic - Gladiator penis sleeve med fjernkontroll sort og rød
Denne penissleeven med fjernkontroll gir deg og din partner det lille ekstra dere har ventet på. Sleeven har en vibrator som står litt opp og ut, du kan velge å ha den på oversiden for å treffe klitoris eller på undersiden for å treffe mellomstykket eller..
625,-
BQS - Kraftig Trippelring i metall
Kraftig trippel ring i metal. Ringene strammer rundt penis og pung å holder blodet på plass slik at ereksjonen ikke bare varer lenger, men også blir kraftigere. Størrelse: Medium: 47 x 52 x 41 mm i diameter.   Large: 50 x 47 x 55 mm i diameter.   ..
149,-
BQS - Penisring med Slavering
Penisring i flere størrelser med slavering, hvor et belte eller vekter kan festes for å gjøre det komplett. Diameter: 40 mm, 45 mm, 50 mm. ..
249,-
C-ringz - MR.BIG penisring sort
Når du ønsker å bli større, hardere og vare lengre er MR BIG penisringen for deg! Penisringen har 2 ringer, den ene ringen er til å ha rundt penis mens den andre ringen er til å strekke pungen. Med denne penisringen får du en strekk effekt, som gj&osla..
195,-
Candy Cock Ring
Penisring til å få vann i munnen av.. Deilig sukkertøy, nyt... Pakken inneholder 3 Penisringer. ..
49,-
Crazy Bull - Frances - Penisring
Frances er en penisring laget for par på jakt etter nye eventyr. Brukes som en vanlig ring og har en større rekkevidde enn andre penisringer. Den lille viften berører hennes mest sensitive områder. Materiale: Silikon Størrelse: 2,8cm x 8,7cm Farge: Sor..
395,-
Gelico © 2018