Prostatastimulering

Vis: Liste / Ruter
Vis:
Sorter etter:
Aneros - MGX Classic - Prostatastimulator
Den mest solgte Aneros pluggen egner seg for alle nivåer fra nybegynner til erfaren. Aneros gir en kraftigere ereksjon som også kan vare lengre, uten bruk av piller, kremer, ringer eller pumper. Den gir en kraftigere orgasme som også varer lengre. Aneros står bak de originale pluggene for men..
495,-
Aneros Progasm - Prostatastimulator, Sort
En Aneros plugg som er noe kraftigere en standard varianten, egner seg for de som er noe mere erfaren med analstimulering. Lengde 12 cm med diameter på ca 25-30 mm Aneros gir en kraftigere ereksjon som også kan vare lengre, uten bruk av piller, kremer, ringer eller pumper. Den gir en kraftigere o..
749,-
Butt Boy
Butt Boy er en analplugg laget spesielt for menn, med en pluggform som gjør den perfekt til å stimulere mannens G-punkt og Paranium (Området mellom testiklene og anus) samtidig. Stimulering av mannens G-punkt (prostata) gir de fleste menn er kraftigere ereksjon og kraftigere orgasme. Produktet e ..
595,-
Click 'n' Charge - DUKE prostatastimulator
Vibrerende prostatastimulator av høyeste kvalitet. Spesielt utviklet for menn 3 Hastigheter og 3 vibrasjonmuligheter på vibratoren. Lades enkelt opp med egen Click 'n' Charge lader (Medfølger ikke)  Alle Click 'n' Charge produkter bruker samme lader. NB..
595,-
LELO - Bob
Lelo Bob er et produkt for gentlemen! Flott design som Lelo er godt kjent for og med rett ergonomisk utforming for å treff de rette plassene. En buttplug for anal stimulering og prostatamassasje for menn. Bob er laget av ren silikon som gjør den hygienisk og veldig lett å rengjøre. ..
595,-
LELO - Bob Rød
Lelo Bob er et produkt for gentlemen! Flott design som Lelo er godt kjent for og med rett ergonomisk utforming for å treff de rette plassene. En buttplug for anal stimulering og prostatamassasje for menn. Bob er laget av ren silikon som gjør den hygienisk og veldig lett å..
595,-
Nexus - Excel
Ekstra stimulans for alle menn! Prostata er mannens seksuelle "regisør", og kontrollerer ereksjon, orgasme og ejakulasjon. Når prostata, perineum og penis stimuleres samtidig, kan mannen oppnå en svært kraftig orgasme som ikke nåes på annet vis. Nexus er spesielt god til stimulering av pr..
595,-
Scorpions Tail
Prostata vibrator med anatomisk design og utseende inspirert av skorpionhale. Med lett bøyelig skaft, kraftig vibrasjon og hele 10 forskjellige rytmer. Enkel å bruke av-på knapp og hastighetsknapp. Med riller langs skaftet for en enda bedre opplevelse. Produktets diameter er 2,5 c..
295,-
Anal Revolution, USB Vibrating Buttplug
  Slank, elegant buttplug med sugekopp. Anal Revolution er utstyrt med en kraftig motor og er laget av fleksibel, hudvennlig, hygienisk silikon. Anal Revolution er behagelig stille. Selv med 5 styrkenivåer og 5 rytmer. Via usb- kabelen kobles den enkelt til pc, telefonlader el..
395,-
Aneros - Helix Classic - Hvit Prostatastimulator
Den bestselgende Aneros Helix er aggressivt formet og vinklet slik at den gir et umiddelbart trykk på prostata og området rundt. Det krever mindre tålmodighet og øvelse for å oppnå nytelse. Helix er designet basert på tilbakemeldinger fra kunder. Den..
549,-
Aneros - Helix Syn, Prostatastimulator
Helix Syn: silikon synergi! Opplev syntese oppnådd med Aneros 'mest populære Helix-modellen og fløyel touch-silikon. Den opprinnelige Helix design har vært dyktig raffinert for en enda mer behagelig passform, og med det er solid indre ramme, opprettholder fortsatt stivhet nødvendig for de halsbrekke..
675,-
C-Ringz - Ass-Gasm Vibrerende Rabbit lilla
Når du ønsker den ultimate stimuleringen for begge er Ass-Gasm noe for dere. Med de 2 utrolig kraftige vibratorene som settes i hvert øre på rabbiten vil denne rabbiten ta deg til himmels. Vibratorene har en fjernkontroll og du kan lett styre den med to knapper. Velg me..
549,-
Gelico © 2018