Prostatastimulering

Vis: Liste / Ruter
Vis:
Sorter etter:
Aneros - MGX Classic - Prostatastimulator
Den mest solgte Aneros pluggen egner seg for alle nivåer fra nybegynner til erfaren. Aneros gir en kraftigere ereksjon som også kan vare lengre, uten bruk av piller, kremer, ringer eller pumper. Den gir en kraftigere orgasme som også varer lengre. Aneros står bak de originale pluggene for men..
495,-
Aneros Progasm - Prostatastimulator, Sort
En Aneros plugg som er noe kraftigere en standard varianten, egner seg for de som er noe mere erfaren med analstimulering. Lengde 12 cm med diameter på ca 25-30 mm Aneros gir en kraftigere ereksjon som også kan vare lengre, uten bruk av piller, kremer, ringer eller pumper. Den gir en kraftigere o..
749,-
Butt Boy
Butt Boy er en analplugg laget spesielt for menn, med en pluggform som gjør den perfekt til å stimulere mannens G-punkt og Paranium (Området mellom testiklene og anus) samtidig. Stimulering av mannens G-punkt (prostata) gir de fleste menn er kraftigere ereksjon og kraftigere orgasme. Produktet e ..
595,-
Click 'n' Charge - DUKE prostatastimulator
Vibrerende prostatastimulator av høyeste kvalitet. Spesielt utviklet for menn 3 Hastigheter og 3 vibrasjonmuligheter på vibratoren. Lades enkelt opp med egen Click 'n' Charge lader (Medfølger ikke)  Alle Click 'n' Charge produkter bruker samme lader. NB..
595,-
LELO - Bob
Lelo Bob er et produkt for gentlemen! Flott design som Lelo er godt kjent for og med rett ergonomisk utforming for å treff de rette plassene. En buttplug for anal stimulering og prostatamassasje for menn. Bob er laget av ren silikon som gjør den hygienisk og veldig lett å rengjøre. ..
595,-
LELO - Bob Rød
Lelo Bob er et produkt for gentlemen! Flott design som Lelo er godt kjent for og med rett ergonomisk utforming for å treff de rette plassene. En buttplug for anal stimulering og prostatamassasje for menn. Bob er laget av ren silikon som gjør den hygienisk og veldig lett å..
595,-
Nexus - Excel
Ekstra stimulans for alle menn! Prostata er mannens seksuelle "regisør", og kontrollerer ereksjon, orgasme og ejakulasjon. Når prostata, perineum og penis stimuleres samtidig, kan mannen oppnå en svært kraftig orgasme som ikke nåes på annet vis. Nexus er spesielt god til stimulering av pr..
595,-
Scorpions Tail
Prostata vibrator med anatomisk design og utseende inspirert av skorpionhale. Med lett bøyelig skaft, kraftig vibrasjon og hele 10 forskjellige rytmer. Enkel å bruke av-på knapp og hastighetsknapp. Med riller langs skaftet for en enda bedre opplevelse. Produktets diameter er 2,5 c..
295,-
C-Ringz - Ass-Gasm Vibrerende Rabbit lilla
Når du ønsker den ultimate stimuleringen for begge er Ass-Gasm noe for dere. Med de 2 utrolig kraftige vibratorene som settes i hvert øre på rabbiten vil denne rabbiten ta deg til himmels. Vibratorene har en fjernkontroll og du kan lett styre den med to knapper. Velg me..
549,-
C-ringz - Ironman Ass-Gasm Penisring sort
Vibrerende Penisring med 3 hull og prostatastimulator som gir deg det lille ekstra. Den ene ringen er til å ha rundt penis mens den største ringen går rundt både penis og pung, den siste ringen har du rundt pungen. Med denne penisringen får du også en liten..
595,-
C-ringz - Rock Hard Ass-Gasm penisring sort
Rock Hard Ass-Gasm går rund penis og pung, den har også en vibrerende prostatastimulator. Det følger med en lang bullet vibrator for prostatastimulatoren. Laget av silkemyk elite silikon som gir en deilig og behagelig følelse på huden.   Ringen gj&oslas..
449,-
C-ringz - Ultimate Ass-Gasm penisring sort
Ultimate Ass-Gasm går har en ring til penis og en ring til pungen. Det er 4 vibratorer med, 2 til tingen, 1 til mellomstykket og 1 til prostatastimulatoren. Laget av silkemyk elite silikon som gir en deilig og behagelig følelse på huden. Ringen gjør deg stør..
629,-
Gelico © 2018