Strap-On

Velg Underkategori:

Vis: Liste / Ruter
Vis:
Sorter etter:
Double G pleasure
Sort latextruse med to g-punkts dildoer; en innvendig og en utvendig. Utvendig dildo: 17 cm lang, 4 cm i diameter. Innvendig dildo: 13 cm lang, 3,5 cm i diameter. Leveres i tre størrelser. ..
295,-
FF Series - Beginner's Strap-on for Han
Nybegynner strap-on for ham. Gi din boytoy den anale gleden han har ventet på. Denne slanke dildoen i jellymateriale er perfekt formet for ham. Dildoen er ca 12 cm lang og ca 3 cm bred. Se produktvideo: ..
349,-
FF Series - Vibrating Strap-on lilla
Nybegynner strap-on med vibrator på innsiden av selen for stimulering av klitoris. Denne slanke dildoen i jellymateriale er perfekt formet for første møte med strap-on sex. Dildoen er ca. 12 cm lang, brukbar lengde og ca 3 cm bred. Husk glidemiddel og leketøyrens...
395,-
Latex Ladies Brief med Dobbeldildo
Latextruse med hemmeligheter.. En dildo inni trusa for den som har den på, og en litt større på utsiden for lek med andre.. Dildoene og trusa i 100% latex. Finnes i tre størrelser: small, medium og large. Husk pudder, rense- og glansemiddel, samt glidemiddel.. L..
895,-
Classic strap-on med dildo - Lilla
Klassisk strap-on med enkel dildo i PVC. Selen er i nylon og kan justeres slik at den passer de fleste. Du kan enkelt bytte ut dildoen i selen. Dildoen er tykk og har årer som masserer godt. Spesifikasjoner Materiale: PVC Total lengde: 15 cm   Diameter: 4,4 cm &nb..
249,-
RealRock - 13,4" dildo med sugekopp og pung Natur
Nyt denne dildoen av høy kvalitet. 33,5 cm som er utformet med et realistisk hode og årer for ekstra stimulering. Du vil bli overrasket over hvor realistisk denne dildoen er! Kraftig sugekopp som sitter godt på de fleste overflater. Så her er det bare fantasien som stop..
895,-
Rimba - Silikon strap-on med stor dildo
Fast strap-on i 100% silikon. Dildoen kan byttes ut om man ønsker det, det finnes flere dildoer å velge mellom. Selen er også i silikon og kan lett justeres med spenner for å passe de fleste. Spesifikasjoner Størrelse: 20 x 5 cm Materiale: 100% Silikon ..
495,-
Gelico © 2018