Seler

Vis: Liste / Ruter
Vis:
Sorter etter:
Rimba - Strap-on sele
Sele for strap-on uten dildo. Passer for alle dildoer som har en fotvidde på over 4,5 cm og bredde på under 4,5 cm. Holdes på plass med et metallring som er avtagbar og kan byttes med en annen ring hvis du ønsker en mindre, eller større, dildo. Enkelt festesystem på selen, kan reguleres slik at d..
395,-
Basix -  Universal Harness - One Size
Harness One size passer de fleste. Den justeres lett med spenner.   Kommer med 3 silikon ringer for feste av dildo. ( Dildo ikke inkl) Small : 30 mm. Medium : 40 mm. Large : 50 mm. Materiale: Ftalat fri PVC. ..
249,-
Basix - Plus size harness
Harness i plus size er en større strap-on sele så denne passer de fleste. Den justeres lett med spenner.   Kommer med 3 silikon ringer for feste av dildo. Small : 30 mm. Medium : 40 mm. Large : 50 mm. Materiale: Ftalat fri PVC. ..
295,-
Doc Johnson - Vac-U-Lock  -  Luxe Harness med Plugg
The Luxe Harness er et elegant design, med enkle linjer og en komfortabel konstruksjon. Kan lett justeres opp til 69 ", med trekk og stramme stropper, åpen skrittet og bak, og en plugg forran slik at du kan bytte ut leketøyet. Laget av glatt svart neopren. Luxe fungerer med alle Vac-U-Lock-lek..
525,-
Doc Johnson - Vac-U-Lock  - Double Penetration - Sele med 2 Plugger
Double Penetration er en strap-on sele med elegant design og den har 2 vac-u-lock plugger. Kan lett justeres opp til 70 ", med stropper. Selen har mulighet for 2 plugger forran slik at du kan bytte ut leketøyet og dobbel penetrere. Selen fungerer med alle Vac-U-Lock-leker samt strap..
849,-
Doc Johnson - Vac-U-Lock - 6" Dildo med Pung
Her er alt du trenger til strap-on lek. Strap-on sele i neopren som kan justeres for en komfortabel passform. Kommer med lys hudfarget dildo med pung og årer laget i silikon. Lengde: ca 16 cm. Diameter: 3-4 cm. Kommer med en sort vac-u-lock plugg, 2 o-ringer og pudder. ..
1 395,-
Doc Johnson - Vac-U-Lock - Bau, Strap-On med Dildo
Her er alt du trenger til strap-on lek. Strap-on sele i neopren som kan justeres for en komfortabel passform. Kommer med dildo i silikon, sort vac-u-lock plugg. 2 o-ringer og pudder. Selen kan brukes med leketøy med base, siden du kan bruke o-ringene for å holde leketøyene på plass..
1 195,-
Doc Johnson - Vac-U-Lock - Corset Harness
Harness som er bygget for komfort og hard lek. Lett å justere med stropper og går opp til 152 cm i midjen. Laget av glatt svart neopren. Harnessen kan brukes med alle Vac-u-lock tilbehør og alle strap-on leketøy med base eller sugekopp Det følger med va..
949,-
Doc Johnson - Vac-U-Lock - E-Z Rider - Ball med Plugg
Hopp og sprett deg til orgasme med denne hoppeballen fra Vac-u-lock. Denne ballen er oppblåsbar og kan brukes med alle vac-u-lock leketøyene. Ballen tåler opp til 110 kg. Ballen er i ftalat fri PVC.   Vac-u-lock er en serie, der man lett kan bytte ut leketøy på strap-..
411,-
Doc Johnson - Vac-U-Lock - Harness med Plugg
Strap-on sele med vac-u-lock plug og fransk åpning for god komfort og lett tilgang. Selen kan brukes av både mann og dame og har justerbar midje opp til 134 cm, slik at den passer de fleste. så bare velg ditt favoritt vac-u-lock leketøy og sett i gang. Vac-u-lock er en serie, de..
295,-
Doc Johnson - Vac-U-Lock - Supreme Harness
Harness som er bygget for komfort og hard lek. Lett å justere med stropper og går opp til 152 cm i midjen. Laget av glatt svart neopren. Harnessen kan brukes med alle Vac-u-lock tilbehør og alle strap-on leketøy med base.   ..
595,-
Doc Johnson - Vac-U-Lock - The Classic - 8" Strap-On med Dildo
Her er alt du trenger til strap-on lek. Strap-on sele i neopren som kan justeres for en komfortabel passform. Kommer med lys hudfarget dildo med årer laget i silikon. Lengde: 18 cm. Diameter: 3-4 cm. Kommer med en sort vac-u-lock plugg, 2 o-ringer og pudder. Selen kan b..
1 395,-
Gelico © 2018