Uten Vibrasjon

Vis: Liste / Ruter
Vis:
Sorter etter:
Dobbel Strap-on i Lær
Strap on av svært god kvalitet med to innesydde dildoer på 4 x 15 cm. Onesize, reguleres med belter på begge sidene. laget av 100% lær, sort...
1 495,-
FF Extreme - Extreme Hollow Strap-On Hudfarge
Ta strap-on sex til det ekstreme med Fetish Fantasy Extreme Hollow Strap-on. Denne heavy duty hule strap-on har en 25 cm lang og 6 cm tykk ftalat-fri gummi dildo, holdt på plass av en stål o-ring og lær sele. Den komfortable skinn selen justeres enkelt til å passe de fl..
975,-
FF Series - Beginners Penetrix Strap-on
Strap-on med enkel dildo. Størrelse: 15 cm lang, 3 cm i diameter. Selene er justerbare og passer de fleste. Rengjøres enkelt med varmt vann og leketøyrens. Esken inneholder:  Strap-on, Øyemaske og X klistermerker til brystvorte.   ..
349,-
FF Series - Double Penetrix Strap-on
Strap-on med dobbel penetrering. Hvem sa at en strap-on må være ensidig? Opplev spenningen ved å gi og få på en gang. Med en liten vaginal plug for deg, festet på baksiden av en dildo til din partner, kan dere begge nyte tilfredsstillelse av nye høyder. Ca 15,5 cm lang strap-on og ca 10,5 cm lang..
349,-
FF Series - Garter Belt Strap-On
En meget solid og bra strap-on med god støtte som gir deg perfekt presisjon på støtene. Justerbar med 4 solide reimer. Leveres med 3 gummi ringer, sort halvmyk gummidildo som har en lengde på 16 cm og diameter på 35 mm. Det medfølger også nettingstrømper og blindfold, samt glidemiddel i p..
695,-
FF Series - Inflatable Vibrating Strap-On
Justerbar Truse i latex med påstøpt oppblåsbar latexdildo med vibrator. Vibratorer er med trinnløs hastighet og bruker 2 stk AA batterier (medfølger ikke) Latex dildoen er 15 cm lang, Fylt med en hard kjerne som starter på 50 mm i tykkelse. Denne kan med enkle pumpetrykk blåses opp til å bli ..
595,-
FF Series - Posable Partner Strap-On
Treff de rette punktene hver gang med denne fantastiske strap-on-dildoen. Den er bøyelig og former seg akkurat som du vil, slik at du kan stimulere alle punkter som vil gjøre din partner vill, også de punktene som er vanskelig å nå. Myk og virkelighetslik overflate, tilfredsstiller hver g..
395,-
Mia Isabella - Create Your Own Tranny Strap-on Kit
Shhhhhhh....Din hemmelighet er trygg hos meg! Noen ganger fantasert om hvordan det ville vært å bli tatt av en ekte tranny? Med Create Your Own Tranny Kit kan du og din partner leve ut deres villeste fantasier. For å gjøre fantasien ennå mer spennende følger det..
949,-
Rimba - Strap-on string med latex dildo
Sort strap-on string i lær med regulerbart feste. Med sort latexdildo på 13 x 3,5 cm...
675,-
Strap on Set - Lys Naturell
Et sett som består av 3 stk dildoer i forskjellig størrelse og utforming.Naturfarget . En solid sele hvor du kan bruke alle typer dildo med sokkel på. En av våre bestsellere. Husk glidemiddel og rengjøringsmiddel ..
495,-
Doc Johnson - Vac-U-Lock - 6" Dildo med Pung
Her er alt du trenger til strap-on lek. Strap-on sele i neopren som kan justeres for en komfortabel passform. Kommer med lys hudfarget dildo med pung og årer laget i silikon. Lengde: ca 16 cm. Diameter: 3-4 cm. Kommer med en sort vac-u-lock plugg, 2 o-ringer og pudder. ..
1 395,-
Doc Johnson - Vac-U-Lock - Bau, Strap-On med Dildo
Her er alt du trenger til strap-on lek. Strap-on sele i neopren som kan justeres for en komfortabel passform. Kommer med dildo i silikon, sort vac-u-lock plugg. 2 o-ringer og pudder. Selen kan brukes med leketøy med base, siden du kan bruke o-ringene for å holde leketøyene på plass..
1 195,-
Gelico © 2018