Vibratorer

Velg Underkategori:

Vis: Liste / Ruter
Vis:
Sorter etter:
Clone a Willy Kit - Avstøpning Rosa - Glow in the dark
Lag din egen vibratorkopi fra en ekte penis av ditt valg. Den kommer til å se ut og føles ut som ekte vare!  Alt du trenger å gjøre er å tilsette vann. . Søt og frekk; Hot Clone A Willy kit inneholder alt du trenger for å enkelt lage en eksak..
549,-
Red Roses Sett
Et sett som består av både vibratorer,dildo,penisringer og kuler...alt i rødt. Et sett som gir deg mye for pengene. ..
495,-
Fifty Shades Freed - Desire blooms -  Vibrator
“‘I’d really like to go to bed... and not to sleep.’” Vibrator Bred vibrator med bøyd tupp for å treffe akkurat der du ønsker, samtidig som du stimulerer området rundt. Du kan bruke den på klitoris, brystene, kroppen og penis, ba..
695,-
Fifty Shades Freed - So Exquisite - G-punkt vibrator
“...the feeling is so exquisite. What I’ve been waiting for after all his teasing.” G-punkt So Exquisite har en perfekt bøyd tupp for stimulering av g-punkt og den er litt tykkere helt ytterst for å kunne gi godt nokk trykk mot g-punkt. Den er også my..
595,-
Je Joue - MiMi Soft Lilla
Mimi ble i 2014 kåret til det mest populære sexleketøyet blant britiske kvinner. Vi presenterer den nye Mimi Soft, det perfekte leketøy. Liten, elegant og diskret, Mimi ble designet for å utfylle og forbedre par-og sololek... Nå har de tatt den enda et skri..
875,-
Kiiroo - Onyx+Pearl - Komplett sett
Verdens beste sexleketøy for par! Kiiroo er et sett bestående en vibrator og en vagina, som har kontakt med hverandre! Mye ute å reiser? Eller bor din kjære i en annen by? Da er Kiiroo midt i blinken for deg! Den sorte, diskre sylinderen, Onyx, inneholder en ekte Flesh..
3 195,-
Palm Power Micro vibrator
Denne mini vibratoren passer perfekt til lek på farten. Heng den på nøkkelknippet, legg den i vesken eller i lommen og du er alltid klar. Den har utskiftbare batterier (2X LR44) 2 stk batterier inkl. 6,5 cm lang og 2 cm i diameter.   ..
95,-
Pixey - Black Exceed
Nytt navn, samme kraft. Denne staven het tidligere Fairy men har byttet navn til Pixey på grunn av navnerettigheter. Hvis Pixey Turbo ikke var kraftig nok, har vi nå laget Pixey Exceed! Følelsen av stimulerings nubs på massasje hodet er en ny sensasjon. Ny massa..
695,-
Pretty Love - Julia -  Vibrerende egg med fjernkontroll
Kraftig og lite vibrerende egg. Fjernkontroll Egget har en trådløs fjernkontroll slik at du lett kan bytte vibrasjoner samtidig som du bruker egget. Diskret Med sitt lave lydnivå og enkle design er den lett å ta med seg å nyte på konsert, på bilture..
575,-
Pretty Love Henry - Vibrator med sprutfunksjon
Henry er en Rabbit vibrator laget av mykt, deilig og allergivennlig silikon, med hele 12 forskjellige vibrasjonsinnstillinger Sprut Det unike med Henry er at den har en sprut funksjon. Bare fyll beholderen med vann. glidemiddel eller noe annet og trykk på sprut knappen og en solid str&ari..
975,-
Gelico © 2018