Vibratorer

Velg Underkategori:

Vis: Liste / Ruter
Vis:
Sorter etter:
Clone a Willy Kit - Avstøpning Rosa - Glow in the dark
Lag din egen vibratorkopi fra en ekte penis av ditt valg. Den kommer til å se ut og føles ut som ekte vare!  Alt du trenger å gjøre er å tilsette vann. . Søt og frekk; Hot Clone A Willy kit inneholder alt du trenger for å enkelt lage en eksak..
549,-
H2O Trojan Wet Vibe
H20 Trojan er en tøff men stillegående vibrator. Denne trendy, rosa vibratoren er laget i silikon og er svært fleksibel. Den er Vanntett, ca 20,5 cm lang og 3-4 cm i diameter. Med trinnløs vibrasjon. Bruker 2 stk AA batterier. Husk glidemiddel, batterier og r..
249,-
Red Roses Sett
Et sett som består av både vibratorer,dildo,penisringer og kuler...alt i rødt. Et sett som gir deg mye for pengene. ..
495,-
Adrien Lastic - Romeo - Rosa Vibrator
Vibratoren virker ikke uten fjernkontroll.   Romeo har to motorer i hver ende av vibratoren som styres sammen med fjernkontrollen kan du velge mellom 10 programmer. Du kan bruke den vaginal og ha hjertet opp mot klitoris. Du styrer alle funksjonene lett med fjernkontrollen, med Av/P&A..
795,-
Adrien Lastic - Trigger g-punkt vibrator med bevegelse
Bevegelse   Denne rabbiten er ikke som andre rabbitvibratorer, denne har også en helt unik bevegelse som gir ekstra trykk på g-punktet. Trigger har "kom hit" bevegelsen som gjør at den masserer g-punkt ekstra godt. Funksjoner Trigger har deilige vibrasjoner og..
749,-
Fifty Shades Freed - Desire blooms -  Vibrator
“‘I’d really like to go to bed... and not to sleep.’” Vibrator Bred vibrator med bøyd tupp for å treffe akkurat der du ønsker, samtidig som du stimulerer området rundt. Du kan bruke den på klitoris, brystene, kroppen og penis, ba..
695,-
Fifty Shades Freed - So Exquisite - G-punkt vibrator
“...the feeling is so exquisite. What I’ve been waiting for after all his teasing.” G-punkt So Exquisite har en perfekt bøyd tupp for stimulering av g-punkt og den er litt tykkere helt ytterst for å kunne gi godt nokk trykk mot g-punkt. Den er også my..
595,-
Je Joue - MiMi Soft Lilla
Mimi ble i 2014 kåret til det mest populære sexleketøyet blant britiske kvinner. Vi presenterer den nye Mimi Soft, det perfekte leketøy. Liten, elegant og diskret, Mimi ble designet for å utfylle og forbedre par-og sololek... Nå har de tatt den enda et skri..
875,-
Pixey - Black Exceed
Nytt navn, samme kraft. Denne staven het tidligere Fairy men har byttet navn til Pixey på grunn av navnerettigheter. Hvis Pixey Turbo ikke var kraftig nok, har vi nå laget Pixey Exceed! Følelsen av stimulerings nubs på massasje hodet er en ny sensasjon. Ny massa..
695,-
Zalo Confidence - Varmende massasje vibrator - Lilla
Selvtillit, er den mest verdifulle kvaliteten hos kvinner. På grunn av sin selvtillit, er de strålende, alltid i sentrum for oppmerksomhet, og er aldri bekymret for å miste sjarm på grunn av aldrende utseende. Akkurat som hva ZALO ønsker å gi deg, selvtillit og..
749,-
Zalo Marie - Vibrator med app - Rød
Designet er inspirert av det det legendariske livet til dronning Marie. Zalo er en ny serie eksklusive produkter med god kvalitet og nydelig   design. Alle produktene er i nydelig pastell farger. Marie hører til serien Versailles. Marie er en luksus vibrator med 3 knapper for ..
1 595,-
Gelico © 2018