Klitoris & Vagina

Vis: Liste / Ruter
Vis:
Sorter etter:
Bad kitty - Vaginapumpe
Et produkt som brukes til å pumpe mere blod til vagina og kjønnsleppene. Resultatet er en svulmende kjønnslepper og klitoris, mer følsomhet og større nytelse. Et spennende hjelpemiddel for begge. Passer til de aller fleste! 12,5 x 7,5 cm i størrelse. Materiale: ABS / PVC. Farge: Lilla og transpar..
249,-
Clit Sucker - Klitorispumpe
En liten pumpe som er godt egnet for å pumpe blod og følssomhet til clitoris. ..
249,-
Mr. B - Kraftig Pumpegrep
Bestselgende pumpegrep laget av mørkegrå hardplast. Du trenger kun en hånd for å bruke denne, hvilket gir deg andre hånd fri til å holde på plass en sylinger eller pumpeskål. Pumpen har et maksimum vakum kapasitet på 0,25 bar, så den kan pumpe ut opp til 75% luft av en sylinder eller pumpeskål. Syli..
679,-
Mr. B - Kraftig Pumpegrep med målemeter
Bestselgende pumpegrep laget av mørkegrå hardplast. Du trenger kun en hånd for å bruke denne, hvilket gir deg andre hånd fri til å holde på plass en sylinger eller pumpeskål. Pumpen har et maksimum vakum kapasitet på 0,25 bar, så den kan pumpe ut opp til 75% luft av en sylinder eller pumpeskål. Syli..
949,-
Universal Sucker - Pumpe
Sugekopp og kraftig håndpumpe, velegnet for suging av brystvorter og klitoris, eller der fantasien setter grenser.. ..
245,-
Vagina Sucker, vaginapumpe
Et produkt som brukes til å pumpe mere blod til vagina og kjønnsleppene. Resultatet er en svulmende kjønnslepper og klitoris, mer følsomhet og større nytelse. Et spennende hjelpemiddel for begge. ..
369,-
Bad Kitty - Pussy Sucker, mini
De små skamleppene i stor stil! Anatomisk formet og gjennomsiktig sugeskål for de innvendige skamleppene. Press den gjennomsiktige sugeskåla mot lystens sentrum og bruk den hendige vakumpumpa med tømmeventil. Et opphissende syn og intense lystfølelser! Anpasser seg enhver vulva. Svart/gje..
295,-
Fleshlube - vannbasert glidemiddel 100 ml
Dette premium vannbaserte glidemidlet er produsert med høyeste kvalitets ingredienser. Det er lett å rengjøre og føles utrolig naturlig å behagelig å bruke. Perfekt til din fleshlight  eller sammen med en partner.   Fri for parabener, dermato..
129,-
Klit Kiss Rosa Klitoris & Brystvortepumpe
Klitoris og brystvorte pumpe med nupper som pirrer. Nuppemansjetten kan taes av om ønskelig. Total lengde 12,5 cm Innvendig diameter 2,2 cm Materiale: silikon (pumpeballen), PC (sylinderen), TPE (nuppemansjetten), ftalatfri. ..
169,-
Klitorispumpe Spenningssystem
Klitoris Spenningssystem er alt du trenger for å umiddelbart øke din klitorisfølsomhet, og kanskje øke din klitorisstørrelse i det lange løp. De tre inkluderte sylindrene gir ulike sensasjoner. Når en sylinder har blitt satt på plass og luft har blitt pumpet ut av det, kan pumpen fjernes, men syl..
1 295,-
Main Squeeze - Masturbator varmer
Denne masturbator varmeren er enkel å bruke og forbedrer din opplevelse av din masturbator. Ved å varme den opp på forhånd gir den en mer realistisk følelse. Du kan plugge den inn i en USB-port og den varmer raskt masturbatoren opp til 37 °C på kun 8 minu..
175,-
Mr. B - Pumpekobling
Settes på slanger slik at den kan brukes med pumpegrep. Passer perfekt med Mr.B's pumpegrep ..
95,-
Gelico © 2018