Kroppen

Vis: Liste / Ruter
Vis:
Sorter etter:
Brystvortepumpe av Glass
Brysvortepumpe med sugekopp i glass. Brukes for å øke blodsirkulasjonen i området, og der i gjennom økt følelse. Materiale: glass, sytetmaterial. Sort/klar...
195,-
Easy Grow brystpumpe
Ønsker du deg større bryster? Dette er løsningen for rask bryst-forstørrelse! Fest sugeskålene tett rundt brystene med de regulerbare stroppene og pump med håndpumpen: Brystene blir synlig større med en gang! Det har ikke varig virkning, men Ved jevnlig bruk kan blodsirkulasjonen bedres, og muskulat..
395,-
FF Series - Vibrerende Brystvorte Pumper
Få stive brystvorter med glede, med disse vibrerende brystvorte pumpene. Slå på vibreringen og plasser nipple pumpene over brystvortene og klem på pumpeballen til de sitter godt. Den stimulerende sugingen kombinert med de opphissende vibrasjonene, gir en helt ny form fo..
449,-
Mr. B - Kraftig Pumpegrep
Bestselgende pumpegrep laget av mørkegrå hardplast. Du trenger kun en hånd for å bruke denne, hvilket gir deg andre hånd fri til å holde på plass en sylinger eller pumpeskål. Pumpen har et maksimum vakum kapasitet på 0,25 bar, så den kan pumpe ut opp til 75% luft av en sylinder eller pumpeskål. Syli..
679,-
Mr. B - Kraftig Pumpegrep med målemeter
Bestselgende pumpegrep laget av mørkegrå hardplast. Du trenger kun en hånd for å bruke denne, hvilket gir deg andre hånd fri til å holde på plass en sylinger eller pumpeskål. Pumpen har et maksimum vakum kapasitet på 0,25 bar, så den kan pumpe ut opp til 75% luft av en sylinder eller pumpeskål. Syli..
949,-
Rimba - Mini Cupping Set 5 deler
Et kvalitetsmessig godt vacumcupping-sett med 5 forskjellige skåler i varierende størrelser. Kan brukes over alt på kroppen. Samler blodet og øker sensibiliteten. Enkel i bruk gjennom en skytepistol. Bruksanvisning medfølger. Fra gammelt av brukes cupping for helse/healing. Det følger også med..
249,-
Rimba - Nipple Sucker - Brystvortepumpe av Glass
Brysvortepumpe med sugekopp i glass. Brukes for å øke blodsirkulasjonen i området, og der i gjennom økt følelse. Materiale: glass, sytetmaterial. Sort/klar. ..
129,-
Universal Sucker - Pumpe
Sugekopp og kraftig håndpumpe, velegnet for suging av brystvorter og klitoris, eller der fantasien setter grenser.. ..
245,-
Dinoo - Saurus dildo transparent
Saurus er enda et flott produkt fra Dinoo-samlingen. Størrelse Lengde: 21 cm total lengde, ca. 19 cm brukbar lengde. Diameter: 7,5 mm Vekt: 670 gram Materiale: Ftalatfri Rubber. Husk glidemiddel og leketøysrens uten alkohol.   ..
349,-
Kio sugekopp Large
1 kraftig sugekopp med indre diameter på 3,8 cm. Kio-koppen kan brukes hvor du vil. Med en snurr vil koppen forvandles til et sugeapparat. Jo mer du snurrer, jo hardere suger den.   ..
98,-
Kio Sugekopper Medium
  Brystsugekopper med indre diameter på 2,6 cm. Kio-koppene kan brukes hvor du vil. Med en snurr vil koppene forvandles til et sugeapparat. Jo mer du snurrer, jo hardere suger de.   ..
175,-
Kio sugekopper Small
2 kraftige sugekopper med indre diameter på 1,7 cm. Kio-koppene kan brukes hvor du vil. Med en snurr vil koppene forvandles til et sugeapparat. Jo mer du snurrer, jo hardere suger de.   ..
149,-
Gelico © 2018