Amoréane

Vis: Liste / Ruter
Vis:
Sorter etter:
Amoréane - Silikonbasert glidemiddel
Silikonbasert Silikonbasert glidemiddel gir lengre glid og tørker ikke inn, passer ekstra godt til analsex. Pleiende Laget med plankton ekstrakt for å gi en fuktighetsgivende effekt og inneholder antioksidanter for å gi en forfriskende effekt på huden. Kan brukes ..
175,-
Amoréane - Vannbasert glidemiddel Delay effekt
Delay Dette glidemiddelet har Delay effekt for at du skal kunne holde ut lengre. Pleiende Laget med plankton ekstrakt for å gi en fuktighetsgivende effekt og inneholder antioksidanter for å gi en forfriskende effekt på huden. Kan brukes med latex og silikon. Spesifikasjo..
135,-
Amoréane - Vannbasert glidemiddel Fersken smak
Fersken Dette glidemiddelet har deilig fersken smak og lukt og det egner seg meget godt til oralsex. Pleiende Laget med plankton ekstrakt for å gi en fuktighetsgivende effekt og inneholder antioksidanter for å gi en forfriskende effekt på huden. Kan brukes med latex og sili..
125,-
Amoréane - Vannbasert glidemiddel Kjølende
Kjølende Dette glidemiddelet gir en kjølende kald effekt. Pleiende Laget med plankton ekstrakt for å gi en fuktighetsgivende effekt og inneholder antioksidanter for å gi en forfriskende effekt på huden. Kan brukes med latex og silikon. Spesifikasjoner ..
149,-
Amoréane - Vannbasert glidemiddel Nøytral
Pleiende Laget med plankton ekstrakt for å gi en fuktighetsgivende effekt og inneholder antioksidanter for å gi en forfriskende effekt på huden. Kan brukes med latex og silikon. Spesifikasjoner Parabenfri Glyserinfri Ikke dyretestet Størrelse: 110 ml ..
125,-
Amoréane - Vannbasert glidemiddel varmende effekt
Varmende Dette glidemiddelet gir en deilig varm følelse. Pleiende Laget med plankton ekstrakt for å gi en fuktighetsgivende effekt og inneholder antioksidanter for å gi en forfriskende effekt på huden. Kan brukes med latex og silikon. Spesifikasjoner Paraben..
149,-
Gelico © 2018