Avalon Fetish

Vis: Liste / Ruter
Vis:
Sorter etter:
Avalon - CONTROL - Ekstra brede håndcuffs sort og rød
AVALON - HÅNDCUFFS Nydelige brede cuffs med god polstring på innsiden og matt lær på utsiden. Cuffsene har to spenner for justering og har to D-ringer på hver cuffs for feste av kroker og lenker.   OM VÅR AVALON-SERIE Vi ønsker &arin..
725,-
Avalon - CYCLOPS - Sort  Loop pisk i lær
Pisk med loop i lær for å treffe et større område. Fast og hardt lær.   Total lengde: ca. 38 cm Lengde fra håndtak: ca. 27 cm Materiale: Lær   ..
1 195,-
Avalon - GUINEVERE- Collar med nagler og røde stener  - Sort
AVALON - COLLAR MED NAGLER OG RØDE STENER Collaret har to rader med spisse nagler og røde stener i midten. Collaret er litt polstret på innsiden for komfort og det kan lett justeres med spenner.   OM VÅR AVALON-SERIE Vi ønsker å levere B..
449,-
Avalon - I NEED YOU - Collar Princess - Sort
AVALON - PRINCESS COLLAR Collar i lær med PRINCESS preget i rødt. Collaret er polstret på innsiden for komfort og kan lett justeres med spenner. Passer omkrets opptil ca. 41 cm.   OM VÅR AVALON-SERIE Vi ønsker å levere BDSM- og fetish..
395,-
Avalon - Paddle Slave - Nagler
AVALON - SLAVE PADDLE Paddle i kraftig lær med BITCH i nagler.   OM VÅR AVALON-SERIE Vi ønsker å levere BDSM- og fetishprodukter av høy kvalitet, men til en overkommelig pris. Vi opplever at de fleste produkter på markedet frem til i dag, en..
349,-
Avalon - PERCIVAL - Paddle med håndform og dråpeformet håndtak  - Rød
AVALON - PADDLE Paddle med sal-lær kuttet slik at den får en håndform. Metallhåndtaket er dråpeformet.   OM VÅR AVALON-SERIE Vi ønsker å levere BDSM- og fetishprodukter av høy kvalitet, men til en overkommelig pris. Vi op..
975,-
Avalon - PERCIVAL - Paddle med håndform og dråpeformet håndtak - Sort
AVALON - PADDLE Paddle med sal-lær kuttet slik at den får en håndform. Metallhåndtaket er dråpeformet.   OM VÅR AVALON-SERIE Vi ønsker å levere BDSM- og fetishprodukter av høy kvalitet, men til en overkommelig pris. Vi op..
975,-
Avalon - SOLOMON - Paddle med håndform og brunt metallhåndtak med striper - Sort
AVALON - PADDLE Paddle med sal-lær kuttet slik at den får en håndform. Håndtaket er i brunt metall med krom detaljer.    OM VÅR AVALON-SERIE Vi ønsker å levere BDSM- og fetishprodukter av høy kvalitet, men til en overkomme..
875,-
Avalon - SOLOMON - Paddle med håndform og metallhåndtak i sort og sølv  - Rød
AVALON - PADDLE Paddle med sal-lær kuttet slik at den får en håndform. Håndtaket er i sølvfarget metall med sorte detaljer.    OM VÅR AVALON-SERIE Vi ønsker å levere BDSM- og fetishprodukter av høy kvalitet, men til..
875,-
Gelico © 2018