Baile

Vis: Liste / Ruter
Vis:
Sorter etter:
Power Head - G-punkt stimulator til massasjestav - Transparent
Dette er tilbehøret du har ventet på. Stimuler g-punkt og klitoris samtidig med dette hodet. Bare plasser tilbehøret på hodet til massasjestaven og nyt. Den intense vibrasjonen fra staven vil overføres til det myke materiale som gjør opplevelsen ubeskri..
249,-
Power Head - Masturbator hode til massasjestav - Transparent
Dette er tilbehøret du har ventet på. Hvorfor la henne ha all moroa med massasjestaven? Bare plasser tilbehøret på hodet til massasjestaven og nyt. Den intense vibrasjonen fra staven vil overføres til den myke tuben, som gjør opplevelsen ubeskrivelig. ..
249,-
Power Head - super dong tilbehør til massasjestav - Transparent
Dette er tilbehøret du har ventet på. Stimuler vaginalt og klitoris samtidig med dette hodet. Bare plasser tilbehøret på hodet til massasjestaven og nyt. Den intense vibrasjonen fra staven vil overføres til det myke materiale som gjør opplevelsen ubeskr..
249,-
Rotation Lover - Masturbator
Roterende stimulator med fem kraftige funksjoner. Myk og deilig struktur som gir god nytelse. Rotation lover er enkel å holde i og   er lett å bruke, den ene knappen skrur maskinen på/av mens den andre knappen styrer funksjonene. Du kan lett ta ut masturbatoren for enkel rengjø..
1 195,-
Gelico © 2018