Dorcel Sextoys

Vis: Liste / Ruter
Vis:
Sorter etter:
Dorcel - Expert G, vibrator
Nå fører vi også sexleketøy fra den kjente produsenten Marc Dorcel. Expert G er en praktfull vibrator med en lett bøyet tupp, velegnet for å stimulere kvinners g-punkt. 100 % silikon. 10 forskjellige vibrasjonintensiteter. ..
395,-
Dorcel - Power clit + penisring Oppladbar
Power clit + er en fantastisk penisring og favoritten for mange par. Den har en tupp som står ut slik at den treffer klitoris under samleiet. Kraftig vibrator som pirrer både ham og henne. Du kan velge mellom 3 styrker på vibrasjonene. Størrelse: 32 mm i diameter..
325,-
Dorcel - Power clit, penisring
Nå fører vi også sexleketøy fra den kjente produsenten Marc Dorcel. Power clit er et fantastisk hjelpemiddel for å stimulere klitoris under samleie. Deres sexlek vil nå nye dimensjoner. Kraftig vibrator som pirrer både ham og henne. 100 % silikon. ..
149,-
Dorcel - Twinny Balls, vaginakuler
Tren din anatomi med disse 2 kulene som kommer i 2 størrelser. Bruk dem hver for seg eller samtidig. Elastisk og med en myk overflate..
249,-
Doc Johnson - Kong The Realistic, Vibrator
Realistisk vibrator med sugekopp, hår og årer. Massiv, realistisk, kongelig vibrator laget i sil-a-gel, et helt nytt, latexfritt antibakterielt pvc materiale, helt uten ftalater.   Vibratoren er trinnløs og bruker 2 x AA batterier. inkludert oppbevaringspose. Total lengde: 23 ..
995,-
Dorcel - Baby Rabbit, vibrator sort og gull
Klassisk rabbitbibrator med nytt design. Klitorisvibratoren går langt ut og treffer godt. Skaftet har perler som roterer og masserer godt. Dens oppdrag; å gi deg nytelse • 2 motorer • 7 nivåer av vibrasjon • 3 roteringsinnstillinger • Spruts..
599,-
Dorcel - Furious Rabbitvibrator Rosa
Denne rabbitvibratoren kombinerer både rotasjon og opp/ned bevegelse for å gi deg mer, du kan velge mellom 3 programmer. Rabbitvibratoren som stimulerer klitoris har hele 7 programmer du kan velge mellom. Den er lett å kontrollere, en på/av knapp, en rotasjon/opp-ned kn..
695,-
Dorcel - Golden boy, vibrator
Denne ellegante vibratoren skjuler ekte glede. Ta på litt vannbasert glidemiddel og nyt! Lengde: 18 cm Ø: 2,5 cm Materiale: ABS Strøm: 2 AA-batterier (ikke inkludert) ..
125,-
Dorcel - Maximize penisring
Maximize er en penisring med kuler som lager ekstra godt trykk, slik at du får en langvarig og hardere ereksjon. Materiale: Silikon Størrelse: 3,2 cm i diameter. ..
75,-
Dorcel - Mini Must, vibrator
Myk, kompakt og svært effektiv, en "må-ha" i samlingen din. En hengiven følgesvenn bør alltid være ved din side, selv mens du er på reise. Mini Must kombinerer alle funksjonene som sine større kolleger i en praktisk, liten størrelse som kan gjemme seg i en hvilken som helst veske. Den kam mas..
275,-
Dorcel - Mr. Orgasm, penishylse
Oppdag utrolige opplevelser med den nye Mr. Orgasm penishylse! Fleksibel og utvidbar, er Mr. Orgasm svært enkel å bruke og perfekt for å gi din partner og deg ekstra nytelse! Ringen på undersiden av hylsen vil opprettholde en ereksjon. Med Mr. Orgasm være sikker på å få din partner til klima..
149,-
Dorcel - P-Vibe prostatavibrator
Oppdag nytelsen av prostatastimulering med P-vibe, den passer godt til både nybegynnere og mer erfarne. Ergonomisk og anatomisk Den er ergonomisk designet og passer godt til den mannlige anatomien. Med håndtaket på undersiden har du god kontroll over P-vibe. Kraftfull De..
795,-
Gelico © 2018