Jimmy Jane

Vis: Liste / Ruter
Vis:
Sorter etter:
Jimmy Jane Form 3 Rosa
Vannfast, oppladbar vibrator med en slank, buet profil som bøyes for å møte din kropp. Den myke, silikon Touchpaden er så myk og fleksibel, at hvis du trykker i midten, vil den strekkes, slik at du kan presse vibrasjonen akkurat der det teller. Alene eller med en annen, FORM 3 setter glede på finger..
1 195,-
Jimmy Jane Form 4 Sort
Vannfast, oppladbar vibrator som tilbyr den perfekte balansen mellom Power & Flex. Selv om den er sterk og fast, har den også litt å gi - akkurat som en god partner. Mens formen tilpasser seg kroppen din, gir over-sized motoren eksepsjonell kraft, akkurat der du vil ha det mest. Body-Safe - Medi..
1 195,-
Jimmy Jane Form 6 Rosa
Form 6 er en kraftig, vannfast og oppladbar vibrator. Med to uavhengig ladede ender, en kontinuerlig overflate og optimal kurvatur, når FORM 6 hvor enn du vil. Hallo Sensasjon. Body-Safe - Medisinsk-grade, phthalate-fri platina silikon. Kraftig - Sterkeste av sitt slag med doble motorer. Allsidig..
1 595,-
Jimmy Jane - Form 2
Denne revolusjonerende, med kompakt design, gir mer intense vibrasjoner enn noe annet produkt av sin størrelse. Hvert øre er fleksibelt og internt drevet for dynamisk stimulering. Detaljer: Body-Safe og ftalat-fri? Medisinsk kvalitet, platina silikon og rustfritt stål. ..
1 195,-
Jimmy Jane Hello Touch
Hello touch er en fantastisk fingervibrator som du kan brukes på alle erogene soner, også vaginalt. Bare fest de to padene på fingrene med medfølgende strikk, sett kontrollen i det medfølgende armbåndet og du er klar. Kraftig fingervibrator med en motor i hver fingerpad. Kan brukes..
595,-
Gelico © 2018