Laid

Vis: Liste / Ruter
Vis:
Sorter etter:
Laid - D.1 Dildo Stone
Siste produkt fra Norske Laid er D.1 Stone Dildo. D.1 Stone Dildo ble vist på en messe i Berlin i 2010 og vi har ventet helt nå på det ferdige produktet. Nå er den endelig på plass og den ser utrolig bra ut Så er D.1 Stone Dildo nærmest lik i formen. Hele 400gram veier D.1 Sto..
875,-
Laid - D.2 Stone dildo
D.2 er en dildo laget for hånd i Absolutt Svart Granitt. Skaftet er svakt vridd rundt sin egen akse og kurver seg mot et bredere, flatere hode som gir økt stimulanse ved penetrering. Er ergonomisk formet. Ved å vri skaftet forsiktig kan du stimulere og oppdage ulike steder av glede. Materiale:..
875,-
Laid - P.2 Penisring - 47 mm, Sort
Penisring som er designet og utviklet i Norge. Denne penisringen er laget i 100% fast og fleksibelt silikon. Når du ønsker å vare lengre eller få en sterkere ereksjon kan penisring være løsningen. Halen er utviklet for å massere og trykke mot omr&..
395,-
Laid - P.3 Penisring
Laid p.3 er laget av 100% medisinsk silikon og taes på rundt skaftet av penis. Det bidrar til en fyldigere ereksjon, og kan forsinke orgasme ved å bremse strømmen av blod fra penis. Formen tillater variasjoner i bruk . silikonen er ganske fast, men elastisk nok til å strekke litt ekstra. Dett..
329,-
Gelico © 2018