Mystim

Vis: Liste / Ruter
Vis:
Sorter etter:
Neon Wand Flex Capacitor - Tilbehør
Tilbehør til Neon Wand elektro boks. Flex er laget i silikon. Bare plugg den i din Neon wand og du er klar for moro. Dette tilbehøret er litt kraftigere enn de i glass og biter litt mer fra seg. Lengde: 16.5 cm Vanntett: Nei   ..
549,-
ElectroShock - Vibrerende elektro buttplug
JA takk begge deler Denne pluggen tilbyr både deilige vibrasjoner og kjappe støt. Ved hjelp av elektriske støt for å stimulere nerveendene i dine erogene soner, vil disse leketøyene med både vibrering og elektriske støt ta dine orgasmer til et helt n..
795,-
Mystim - Barry Bite - Elektroklemmer
Disse bipolare, strømførende klypene gir en kriblende, lystfylt pirring på brystvortene, skamlepper og andre kroppsdeler. Hver klype er bipolar, og derfor blir bare den huden stimulert, som ligger mellom halvdelene. På den måten er det mulig å stimulere begge brystvortene uten fare. Gullkontakten i ..
495,-
Mystim - Big Bend-It! - Electro Prostatastimulator
Big Bend-it! er en innovativ bi-polar electrosex prostata-stimulator laget av førsteklasses, helsevennlig, 100% medisinsk platina silikon. Plugg den i elektroboksen og bli tatt med på en ny reise i orgasmens verden. Den nye Flex & Stay teknologien gjør dette lekre sexleketøyet absolutt enest..
675,-
Mystim - Bold Boris - Plug med 3 kuler
Slik virker det Når strømmen er aktivert vil du føle en dyp og behagelig prikking eller sensuell pulsering avhengig av hvor intenst innstillingene på boksen er satt på. Hvis du spenner musklene dine nå, blir stimuleringen umiddelbart intensiv, slik at du kan k..
1 195,-
Mystim - Charging Chester - Elektrodildo
Elektrodildo i silikon. Myk og fleksibel dildo med stort håndtak, som gjør den lett å styre dit du vil. Plugg den i elektroboksen og bli tatt med på en ny reise i orgasmens verden. For at innføringen og opplevelsen med dildoen skal bli mest mulig behagelig, anbefaler vi at du samtidig bruker et ..
795,-
Mystim - Charming Chuck - Electro Penisstropper
Dette settet består av 2 elastiske bånd, og er spesielt egnet til intensiv stimulering. De gir en kriblende, lystfylt pirring, som alt etter strømstyrke, raskt kan bringe deg til sensasjonelle høydepunkt. Båndene legger du på og strammer, enten rundt penishode, penisrot eller testikler. Bare sørg fo..
325,-
Mystim - Current Conrad - Elektrodildo
Elektrodildo i silikon. Myk og fleksibel dildo med stort håndtak, som gjør den lett å styre dit du vil. Plugg den i elektroboksen og bli tatt med på en ny reise i orgasmens verden. For at innføringen og opplevelsen med dildoen skal bli mest mulig behagelig, anbefaler vi at du samtidig bruker et ..
795,-
Mystim - Curving Curt - Electro Prostatastimulator
Curving Curt er en innovativ bi-polar electrosex prostata-stimulator laget av førsteklasses, helsevennlig, 100% medisinsk platina silikon. Den nye Flex & Stay teknologien gjør dette lekre sexleketøyet absolutt enestående. Man kan bøye den akkurat slik man vil og den blir der. Enestående in..
595,-
Mystim - Don Juan - anal/vaginal probe
Plug/dildo i aluminium. Plugg den i elektroboksen og bli tatt med på en ny reise i orgasmens verden. Størrelse: 14 x 2,5 cm Vekt: 160 g Materiale: Hvit syntetisk med medisinsk aluminium Funker kun sammen med Tension Lover eller Pure Vibes. 2 års garanti. Innhold - 1 probe, med kabel - 1 b..
549,-
Mystim - Double Dan - Dildo
Dildo i aluminium. Plugg den i elektroboksen og bli tatt med på en ny reise i orgasmens verden. Størrelse: 15,5 x 2,5 cm Vekt: 188 g Materiale: Håndpolert medisinsk aluminium Funker kun sammen med Tension Lover eller Pure Vibes. 2 års garanti Innhold - 1 dildo, med kabel - 1 bruksanvisnin..
895,-
Mystim - Egg-cellent Egon L
Dette vakre egget er laget for nytelse. Plugg den i elektroboksen og bli tatt med på en ny reise i orgasmens verden. På grunn av dens form og vekt vil den ligge godt i vaginaen, selv om du er ute å går. Størrelse: 7 x 4 cm Vekt: 182 g Materiale: Håndpolert medisinsk aluminium Funker kun samme..
895,-
Gelico © 2018