Perfect Fit

Vis: Liste / Ruter
Vis:
Sorter etter:
Perfect Fit - Fat Boy, Penis Extender, Sort
Penis sleeve laget i silaskin. Dette produkter er veldig elastisk og passer de aller fleste. Silaskin er uimotståelig myk, Matrialet er en blanding av TPR og silikon. Siden den er så myk og elastisk så er den lett å ta av og på. Denne blir ikke bare din part..
475,-
Perfect Fit - Fat Boy, Penis Extender, Transparent
Penis sleeve laget i silaskin. Dette produkter er veldig elastisk og passer de aller fleste. Silaskin er uimotståelig myk, Matrialet er en blanding av TPR og silikon. Siden den er så myk og elastisk så er den lett å ta av og på. Denne blir ikke bare din part..
595,-
Perfect Fit - 2,0" - Ballestrekker, Transparent
Dekk-mønstret ballestrekker i myk og fleksibel TPR. Passer med alle typer glidemiddel. Lengde: 5 cm. Diameter: 2 cm men kan strekkes. Kan ikke brukes sammen med latex. ..
349,-
Perfect Fit - Armour Up Standard, Transparent
Den bestselgende Cock Armour er nå tilgjengelig i en mindre størrelse. Cock Armour er ikke en tradisjonell penisring, men inneholder mange originale funksjoner for å gjøre produktet bli en integrert del av din anatomi og forbedre utstyret. Det er designet for å passe for å presse hele pakken h..
349,-
Perfect Fit - Double Tunnel Buttplug, Large, Transparent
De ordinære butt pluggene er ute, nå er det Tunnel Plug som gjelder, og nå dobler vi den. Double tunnel plugg har en eskatra plugg som er litt smalere på tuppen. Den gir deg følelsen av være plugget og likevel åpen. Plasser pluggen og du er klar til &a..
749,-
Perfect Fit - Double Tunnel Buttplug, Medium, Transparent
De ordinære butt pluggene er ute, nå er det Tunnel Plug som gjelder, og nå dobler vi den. Double tunnel plugg har en eskatra plugg som er litt smalere på tuppen. Den gir deg følelsen av være plugget og likevel åpen. Plasser pluggen og du er klar til å bli fylt med hva du måtte ønske og samtid..
649,-
Perfect Fit - Double Tunnel Buttplug, X-Large, Transparent
De ordinære buttpluggene er ute, nå er det Tunnel Plug som gjelder, og nå dobler vi den. Double tunnel plug har en ekstra plugg som er litt smalere på tuppen. Den gir deg følelsen av være plugget og likevel åpen. Plasser pluggen og du er klar til å bli fylt med hva du måtte ønske og samtidig ha..
795,-
Perfect Fit - Fat Boy, Cock + Ball - Penisring, Transparent
Utrolig fleksibel slik at den passer de aller fleste. Dem er enkel å sette på, bare strekk ringen mellom fingrene med en hånd på hver side og trekk den over penis, også gjør du det samme for pungen. Laget av SilaSkin som er en blanding av silikon og TPR som er uimotståelig mykt og fleksibelt. ..
375,-
Perfect Fit - Hump Gear - Buttplug
Hump Gear er en hul buttplugg som du kan bruke som buttplugg eller bruke samtidig som du har anal sex. Innsiden av pluggen har riller for god stimulering for partneren. Utsiden av pluggen er helt glatt. Hump Gear er laget av silaskin som er en perfekt blanding av Silikon og TPR som gjø..
695,-
Perfect Fit - Tunnel Plug, Large, Transparent
De ordinære butt pluggene er nå ute, nå er det Tunnel Plug som gjelder. Den gir deg følelsen av være plugget og likevel åpen. Plasser pluggen og du er klar til å bli fylt med hva du måtte ønske og samtidig ha fult innsyn. Tunnel plug e..
595,-
Perfect Fit - Tunnel Plug, Medium, Sort
De ordinære butt pluggene er nå ute, og Tunnel plug er inn. Den gir deg følelsen av være plugget og likevell åpen. Plasser pluggen og du er klar til å bli fylt med hva du måtte ønske og samtidig ha full innsyn. Tunnel plug er laget av en spesiell blanding av silikon og TPR.   Lengde ..
549,-
Perfect Fit - Tunnel Plug, Medium, Transparent
De ordinære butt pluggene er nå ute, og Tunnel plug er inn. Den gir deg følelsen av være plugget og likevell åpen. Plasser pluggen og du er klar til å bli fylt med hva du måtte ønske og samtidig ha full innsyn. Tunnel plug er laget av en spesiell blanding av silikon og TPR.   Len..
549,-
Gelico © 2018