Pretty Love

Vis: Liste / Ruter
Vis:
Sorter etter:
Pretty Love - Bunny - Klitorisvibrator
Bunny er en klitorisvibrator som har 12 funksjoner og er laget av silikon. Størrelse: Total lenge: 13 cm. Brukbar lengde: 7 cm. Bredde: 2 - 3 cm. Motor: 1. Farge: Lilla. Matriale: 100% silikon Strøm: Oppladbar og kommer med USB-lade kabel. Pretty Love er en serie som ..
475,-
Pretty Love - Crazy - Vibrator
Crazy er en ergonomisk vibrator med klitoris stimulator. Den har 10 vibrasjonsrytmer som betjenes med 4 knapper. Størrelse: Total lenge: 22 cm. Brukbar lengde, vaginal: 13 cm. Lengde, klitorisvibrator: 6 cm. Bredde: 2,5 - 3,5 cm. Motor: 2. Farge: Lilla. Matriale: 100% sili..
749,-
Pretty Love - Crazy II - Vibrator med varme
Crazy II er en ergonomisk oppvarmet vibrator med klitoris stimulator. Skaftet til Crazy II varmes til en behagelig tempratur på 45ºC. Den har 10 vibrasjonsfunksjoner som betjenes med 4 knapper. Størrelse: Total lenge: 22 cm. Brukbar lengde: 13 cm. Bredde: 2,5 - 3,5 cm. Motor: 2. Farge: Lil..
895,-
Pretty Love - Cute - Klitorisvibrator
Cute er en klitorisvibrator som har 12 funksjoner og er laget av silikon. Størrelse: Total lenge: 12 cm. Brukbar lengde: 7 cm. Bredde: 2 - 4 cm. Motor: 1. Farge: Lilla. Matriale: 100% silikon Strøm: Oppladbar og kommer med USB-lade kabel. Pretty Love er en serie som g..
495,-
Basert på 1 anmeldelser.
Pretty Love - Rush - Vibrator
Rush har 10 funksjoner som betjenes med 2 knapper og er laget av silikon. Passer like godt til stimulering av klitoris, som vaginal og anal lek. Størrelse: Total lenge: 14 cm. Brukbar lengde: 9 cm. Bredde: 2 - 3 cm. Motor: 1. Farge: Lilla. Matriale: 100% silikon Strøm: Oppladbar og komm..
495,-
Pretty Love - Beau vibrerende strap-on
Beau er det perfekte leketøy for lesbiske par, denne strap-on vibratoren gir dere begge gode vibrasjoner, med hele 3 motorer. Det sitter en i den korteste delen og to i den lengste.   Den korteste delen har en av dere inni seg mens man kan penetrere sin partner med den andre. Be..
749,-
Pretty Love - Bliss - Vibrator med 4 motorer
Bliss har hele 4 kraftige motorer og 30 programmer å velge mellom. Bliss har en Av/På knapp og en program knapp for enkel betjening. 1 motor som sitter i klitorisvibratoren, og 3 motorer som sitter fordelt oppover vibratoren. Gode konturer som stimulerer godt. Størrelse: To..
949,-
Pretty Love - Boyce - Klitorisvibrator
Boyce er en liten og hendig klitorisvibrator laget av mykt, deilig og allergivennlig silikon. Med hele 10 forskjellige, kraftige, vibrasjonsmuligheter. En liten, men kraftig, vibrator som gir maks stimulasjon både på klitoris og resten av kroppen. Her er det bare fantasien som stopper når det gje..
195,-
Pretty love - buttplug med fjernkontroll - Lilla
Buttplug med sugekopp og fjernkontroll. Funksjon Du kan lett kontrollere pluggen fra knappen på selve buttplugen eller via fjernkontrollen. Velg mellom 12 programmer. Du kan feste sugekoppen på de fleste glatte overflater. Oppladbar Buttplugen er oppladbar og lades lett opp..
595,-
Pretty Love - Dempsey Massasjestav
Liten og hendig massasjestav med 30 programmer og en motor helt i tuppen som gir gode og kraftige vibrasjoner. Den er veldig lett å betjene, den har en av/på knapp og en programknapp.   Størrelse: 13 cm lang og 3 cm i diameter. Laget av silikon. Pretty Love er ..
575,-
Pretty Love - Edgar - Trippel stimulering
Pretty Love - Edgar - Trippel stimulering Edgar kan brukes av både kvinner og menn. Denne pluggen har 3 deler som kan brukes analt, vaginalt, klitoris, pung eller mellomkjøttet. Størrelse: Total lengde: ca. 11 cm Størst: 9,3 x 2,5 cm Mellomst: 6 x 1,7 cm Minste:..
249,-
Pretty Love - Geisha Anal Plug enkel
Buttplug med bevegelig kule inni som gir ekstra god stimulering. Plugen er dekket i et mykt silikonlag for god komfort.    Materiale: Silikon    Total lengde: 8,4 cm     Brukbar lengde: 7,5 cm     Diameter: 3,2  cm    ..
175,-
Gelico © 2018