We-vibe

Vis: Liste / Ruter
Vis:
Sorter etter:
We-Vibe - Bloom - Vibrerende Vaginakuler
Bloom har 10 vibrasjonsprogrammer, med alt fra mild massasje til dype, tilfredsstillende vibrasjoner.  Bruk den som  bekkenbunnstrener, eller tilbehør til pikante parleker ute eller hjemme. Det skiftes enkelt mellom programmene via den gratis We-Connect App´n, som også..
1 095,-
We-Vibe - Pleasure Mate Collections
Hva er din glede - utforske, leke, oppdage. Tango av We-Vibe ™ leverer dype og buldrende vibrasjoner, akkurat der du vil ha dem. Bruk Tango på egen hånd eller koble den med Glow eller Dusk for internstimulering. Glow går rett til ditt G-punkt med sin myke tupp. Dusk e..
1 295,-
We-Vibe - Rave lilla g-punktvibrator
G-punkt stimulering Rave er en kraftig vibrator som stimulerer g-punkt og kan brukes både vaginalt og på klitoris. Unikt kurvet design for enklere g-punkt stimulering. De unike kantene gir deg muligheten for ekstra massasje ved å vri på vibratoren.   Få me..
929,-
We-Vibe - Tango 2 Rosa
We-Vibe Tango er en kompakt og kraftig vibrator med en elegant lebestift-look. Tango passer både for deg alene og sammen med en partner. "It only takes one to Tango - but two can have a lot of fun!" We-Vibe Tango leverer et spekter av spennende vibrasjons muligheter og forskje..
629,-
We-Vibe - Tango 2, Blå
We-Vibe Tango er en kompakt og kraftig vibrator med en elegant lebestift-look. Tango passer både for deg alene og sammen med en partner. "It only takes one to Tango - but two can have a lot of fun!" We-Vibe Tango leverer et spekter av spennende vibrasjons muligheter og forskje..
629,-
We-Vibe - Thrill
Dobbel stimulering, storartet følelse Møt We-Vibes siste: Thrill. Den revolusjonerende, nye vibratoren, som er vitenskapelig utviklet for å hjelpe kvinner til å oppleve komplett nytelse. Den ergonomiske formen fungerer i samsvar med en kvinnes kropp, og gir intens stimuler..
1 195,-
We-Vibe Jive vibrator blå
Deilige og diske vibrator du kan nyte hvor du enn måtte befinne deg. Ha full kontroll via en app på telefonen. Spenning Om du liker litt ekstra spenning la din partner styre Jive som forspill, på kino eller på date. Du vet ikke hva som kommer og spenningen er til &ari..
1 095,-
We-Vibe Nova - Rabbitvibrator, Rosa
Nova er en kraftig vibrator som stimulerer g-punkt og klitoris. Unikt design med fleksibel klitoris vibrator som bøyer seg for å opprettholde kontakt med klitoris under bruk. Nova er en godt gjennomtenkt vibrator som treffer godt selv om du er i bevegelse. App Nova har 10 pr..
1 195,-
We-Vibe Pivot - Oppladbar Penisring med App
Ereksjon og orgasme Penisringer er laget for å oppnå en lengre ereksjon og gi kraftigere orgasmer. Komfort og kraft Pivot gir både komfort og mulighet til mange variasjoner under sexen. Den er myk og fleksibel og har kraftige vibrasjoner dere begge kan nyte. Bruksomr&ari..
795,-
We-Vibe Touch 2 - Klitorisvibrator i Silikon
Touch 2 er forbedret med glatt og silkemyk silikon. Dette er en ekstra kraftig, vibrerende, men myk klitorisvibrator. Den er designet for deilig nytelse. Siden det er en bred vibrator, stimulerer den området rundt klitoris for en uimotståelig opplevelse! Konseptet Solo: "P..
829,-
We-vibe Wish - Klitorisvibrator, Blå
Ønsk deg noe deilig med Wish. Nytelsen du bare ønsker å synke inn i. Wish har et mykt lag silikon rundt vibratoren som gir en   fantastisk følelse mot huden. Siden Wish er en vibrator med stor overflate stimulerer   den ikke bare klitoris men hele vaginaen..
1 195,-
Gelico © 2018